« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
AAAAA!!

Kada muškarci idu ženama na živce

Sigurno vam se ne jednom dogodilo da želite zadaviti svog partnera zbog njegovog nonšalantnog ponašanja ...

Već treći puta prolazimo kraj ove pumpe, dragi ...
Već treći puta prolazimo kraj ove pumpe, dragi ... (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

ponašanje

,

živciranje

Muškarci imaju jedan talent koji im je bogomdan i ne mogu ga se riješiti niti operacijom - uvijek mogu dići tlak partnerici svojim nonšalantnim i tvrdoglavim ponašanjem u nekim situacijama ...

Recimo, muškarci mogu sve sami. Barem oni tako misle, uvjereni da su neuništivi i da će uvijek moći dignuti vreću cementa, popraviti struju ili pokrenuti automobil. Čak i nakon što naprave potpunu katastrofu, naći će nekog drugog krivca za svoj neuspjeh.

>> Što živcira muškarce, a što žene >>

Jednako tako, svaka se žena našla barem jednom u situaciji da je njen dragi negdje zalutao, ali to ne želi priznati i uporno se vrti u krug, a ispod časti mu je stati i tražiti upute kako pronaći željeno mjesto.

>> Što nas najviše živcira u životu >>

Ništa manje izluđujuća nije ni jedinstvena osobina svakog muškarca -  može se isključiti po želji. Okrene prekidač u glavi i više ne čuje bujicu riječi svoje drage, ostaje u nekom svom idealnom svijetu i gleda televiziju. I da, on vas tada stvarno ne čuje, pa možete reći što god želite, neće vam zamjeriti.

>> Kako horoskopski znakovi živciraju svoju okolinu >>

Na kraju, žene izluđuje muško ponašanje nakon seksa. Prije i za vrijeme je OK, nekad čak i sjajno, no poslije ... ili se izvali na leđa i zapali cigaretu kao da je upravo osvojio Mt. Everest, ili zaspe kao top. Možda se i digne i ode po pivo ... rijetki, stvarno rijetki zagrle dragu i maze je još neko vrijeme, znajući da je upravo to ono što joj treba.

14.08.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh