« Život
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
AAAA!

Što živcira muškarce, a što žene

Najčešće možete pogoditi koji vaši potezi partneru idu neopisivo na živce, ali ima nekih koje definitivno na možete

Što vas živcira kod suprotnog spola?
Što vas živcira kod suprotnog spola? (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

živciranje

Muškarci i žene drugačije gledaju na svijet, imaju različite prioritete i logiku, tako da ne čudi da imaju i navike koje drugom spolu idu naročito na živce.

Neke od stvari koje su u istraživanju vrlo visoko plasirane na listi definitivno su čudne, no neke su naizgled bezazlene svakodnevne stvari, pa nije loše zapamtiti kako bismo se manje svađali oko toga.

Tako muškarci ne vole kad žene ostavljaju vrata i ladice napola zatvorene, ide im na živce što se nakon puta raspakiravaju tjednima, a posebno ne vole što ne gase svjetla za sobom. Tome možemo dodati i predugo tuširanje, izbacivanje iz kreveta svog muškarca kad prejako hrče i pokušaje vođenja ozbiljnih razloga za vrijeme prijenosa nogometnih utakmica.

Žene, s druge strane, imaju malo dužu listu koja, pogađate, počinje s podignutom daskom u WC-u, nastavlja se s muškim ponašanjem kad su bolesni - poput malog djeteta, ostavljanjem mokrih ručnika po cijeloj kupaonici, a pošte na svim mogućim površinama u kući.

Žene također ne vole kad muškarci prigovaraju da nema ničega u hladnjaku, a nikad ne pogledaju iza prvih stvari na policama, nevjerojatno im ide na živce ostavljanje prljavog posuđa u sudoperu umjesto da ga se odmah stavi u perilicu i hoće poludjeti jer muškarci često nisu raspoloženi za razgovor.

Razbacana odjeća i privatizacija daljinskog zatvaraju listu, pa sljedeći put kad vidite da vas partner gleda ispod oka, razmislite niste li možda napravili nešto od gore navedenog.

09.03.2014. 17:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh