« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
RAZBIJTE MONOTONIJU

Zavedite svoju partnericu - još jednom

Ljudi su bića navike, a kao što dobro znamo, one loše vrlo lako usvajamo, pa tako i veza može postati dosadno mjesto bez seksa

Vratite strast u vezu
Vratite strast u vezu (Arhiva)
Više o

veza

,

dosada

,

monotonija

,

rutina

Veze vrlo lako upadaju u rutinu i nakon nekog vremena u čudu se pitamo gdje je nestao onaj početni žar, koji je zamijenila dosada i navika ... Naravno, potrebno je malo akcije i mašte kako bi se vratili leptirići u trbuhu, a najbolje je početi s izlascima.

Naravno, bilo bi dobro da to nisu samo večere, nego neke zajedničke aktivnosti koje nikada niste radili, primjerice planinarenje, piknik, satovi plesa ... bilo kakva aktivnost koja će i jednom i drugom odgovarati.

>> Kako vratiti žar u dugotrajnu vezu >>

Pokušajte se svakoga dana sjetiti dati kompliment svojoj dragoj, ne zato što mislite da trebate već u trenucima kad vam se to čini dobrom idejom. Neka ne budu dosadni i uobičajeni, pohvalite neke detalje, a ne opći izgled.

>> Kako rasplamsati strasti u vezi >>

Za kraj, flertajte s dragom. Već ste to jednom napravili, i to uspješno, pa se prisjetite kako je to bilo i napravite ponovno. Budite spontani i zabavni i sve će se jako brzo vratiti ...

13.08.2014. 20:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh