« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
HE HE

Kako horoskopski znakovi živciraju svoju okolinu

Stalno se govori o dobrim stranama horoskopskih znakova, no što je s onim lošim, preciznije, kakve šokove možete očekivati od njih?

Kakve šokove možete očekivati
Kakve šokove možete očekivati (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

navike

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan može lako šokirati nestrpljivošću i prezirnim odbijanjem savjeta, jer ma što vi njemu rekli, on će napraviti po svome. Poznati su po tome da će bilo kome reći svoje mišljenje u lice, pogotovo ako njima ide na živce. Ležeran pristup može izluditi partnere, ali to su Ovnovi.

Bik šokira upornošću i sporošću, zavisi od toga kako gledate na stvari. Njihov svijet je takav kakav je, a vi se ili prilagodite ili nestanite, treće mogućnosti nema. 

Blizanci vas zavedu šarmom i brzim jezikom, no kad veza krene, postaje šokantno koliko mogu pričati, o čemu i u kojim situacijama. 

Rak će vas izluditi svojim prioritetima koji nikad nisu onakvi kakvi bi vama odgovarali, jer će, primjerice, uzeti pauzu od posla da se dobro izneredi s prijateljima iz djetinjstva, neće znati PIN od kartice ili će potrošiti sve prije nego što se nadate.

Lav je toliko blještav da je već i to dovoljno da normalnu osobu dovede do ludila, a taman kad mislite da ste doživjeli sve moguće ispade samohvale i samoljublja, on će iz rukava izvući nešto još luđe.

Djevica šokria već svojim racionalnim pristupom u svim situacijama, a pogotovo kad vas spušta na zemlju svojim komentarima koji su često potpuno izvan vremena i prostora. No, ima i dobrih strana - šokirat će vas osjećajnošću za koju mislite da ne postoji. 

Vaga će vam najslađim glasom javiti da vam je upravo uletjela u sve moguće minuse zbog nekog slatkog kostimića ili nove bušilice, stoga, budite spremni na sve.

Škorpion će se potruditi da šokira cijeli svijet, osim osobe koju voli koju će zaštiti od svega, pa i svog povremenog poriva da razori sve što joj dospije pod ruke.

Strijelac je toliko pun adrenalina da šokovi jednostavno cure iz njega, bilo da se radi o muškarcu ili ženi. Vjerujte, s osobom rođenom u ovom znaku jedino što možete očekivati je da vam ne bude dosadno, apsolutno sve ostalo je moguće.

Jarac će vas razvaliti svojom tajnom strašću koja je potpuno neracionalna i nelogična, pogotovo kad se uzme u obzir s čim se inače bavi u životu. Kad saznate da je zapravo uspješan pisac pornića ili horrora, već je kasno ...

Vodenjak šokira stvarima koje su drugim ljudima normalne - kad napravi ono što je obećao, javi se na telefon, nešto pripremi unaprijed ... no, ne bojte se, nije to tako često.

Ribe će donijeti poslovnu odluku koja će svima dići kosu na glavi, čak i ćelavima, na temelju svog "osjećaja" koji ih nikad nije iznevjerio ... osim par puta za veliku lovu. Inače je točan ...

03.04.2014. 11:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh