« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
UNDERGROUND SESSIONS

JUICE u Fanaticu 27. svibnja

Underground Sessions ugošćuje jednog od predvodnika dubstep / garage / uk funky / drum 'n' bass scene u Hrvatskoj

Juice u Fanaticu
Juice u Fanaticu (Underground Sessions)
Više o

Fanatic

,

zagreb-info

,

Tara White

,

Aleksandar Štulhofer

Underground Sessions serijal 27. svibnja ugošćuje Nikolu Foxa poznatijeg kao Juice, jednog od osnivača legendarnog drum 'n' bass programa ''bassinvaders!'' te pokretača i rezidenta novog ''2N'' programa u klubu Aquarius (A1).

Juice sprema cjelovečernji set koji će biti prožet dubstep / garage / uk funky / drum 'n' bass zvukovima te vam garantira dobru zabavu!!

Ulaz je, naravno, besplatan, a pušenje dozvoljeno!

Underground Sessions naziv je novog programa koji se svakog četvrtka održava u klubu Fanatic.

Začetnik samog programa je Gigi, a sama ideja je zabava, ples, druženje te predstavljanje najboljeg od undeground elektronske glazbe.

http://www.UndergroundSessions.co.cc/

line up:

JUICE
(2N, bassinvaders! | Zagreb, HR)

Nikola Fox, poznatiji kao Juice glazbom se bavi od malih nogu. U svojim ranim danima pohađao je glazbenu školu i učio svirati klasičnu gitaru, a istovremeno je u osnovnoj i srednjoj uvijek bio onaj koji je svima snimao mixtejpove i otimao se za kontrolu hi-fija na tulumima.

Krajem devedesetih kao jedan od rodonačelnika d&b scene u Hrvatskoj, zajedno sa Lekkeom pokreće jedan od prvih d&b kruova - Kryo, organiziraju d&b večeri u nekoliko zagrebačkih klubova, i vode vjerojatno prvu d&b emisiju u hrvatskome eteru - Kryo.FM na Radio Studentu. 

U ljeto 2003. kao član KSET-a upoznaje Gekku, te se kao njihov zajednički brainchild rađaju bassinvaders!. Ova d&b večer bila je jedna od najredovitijih i najdugovječnijih - bilježi preko 60 mjesečnih izdanja i 7 godina neprekinutog djelovanja.

Juice je kao organizator i resident DJ tijekom tih 7 godina vrtio glazbu uz brojne svjetski poznate izvođače kao što su: Friction, Marcus Intalex, Noisia, Phace, Makoto, Jenna G, Cyantific, Blame, Danny Byrd i brojni drugi. 

Nakon posljednje bassinvaders! večeri, krajem 2009. pokreće vlastitu klupsku večer 2N, koja se od tada događa jednom mjesečno u klubu Aquarius A1, a na kojoj promovira najsvježija kretanja i trendove u plesnoj elektronskoj glazbi, bez žanrovskih ograničenja.

http://www.myspace.com/juicezg
http://www.last.fm/user/juusu
http://www.bass-invaders.com/

24.05.2010. 09:58:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh