« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
MLJAC

Jogurtom protiv viška kilograma

Jogurt, bademi u razumnim količinama te obroci bez stresa sprječavaju prekomjernu tjelesnu masu, pokazala su istraživanja

Jogurt dva puta dnevno odnosi kilograme
Jogurt dva puta dnevno odnosi kilograme (Shutterstock)
Više o

pretilost

,

debljina

,

stres

,

mršavljenje

,

gubljenje kilograma

,

jogurt

,

bademi

,

obroci

,

jogurt dijeta

Pretilost je pošast koja je zahvatila sve dijelove svijeta, a nedavno su znanstvenici iznijeli zastrašujuć podatak da je trenutno 2 milijarde ljudi na svijetu pretilo. Ne čudi stoga što svakodnevno dobivamo novu porciju savjeta kako se riješiti viška kilograma.

>> U tri dana do linije s jogurt dijetom >>

Tako španjolsko istraživanje tvrdi da je potrebno dva puta dnevno jesti jogurt kako bi se znatno smanjio rizik od pretilosti zbog učinka njegovih sastojaka na probavu, a s tim se slaže i bugarsko istraživanje. No, vrlo je važno detaljno pročitati deklaraciju, jer neki light jogurti imaju puno više kalorija od običnih zbog velike količine šećera u njima.

>> Jogurtom do vitke linije >>

Tako je jogurt, u kombinaciji s mediteranskom prehranom dobio titulu sjajnog dodatka prehrani koji smanjuje kilograme, a umjesto grickalica za međuobroke se preporučuje do 43 grama badema.

Za kraj, obrok treba jesti za stolom i u miru, jer na taj način smanjujemo razine stresa i zajedničkim obrokom pozitivno utječemo na pretilost djece.

01.06.2014. 13:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh