« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
KONCERT

Jinxi u zadarskom Arsenalu 29. siječnja

Promocija albuma Diksilend stiže u popularni zadarski klub krajem siječnja

Jinxi nastupaju u Arsenalu
Jinxi nastupaju u Arsenalu (Arsenal)
Više o

Zadar

,

Arsenal

,

Jinx

,

Diksilend

Dugo očekivani novi album skupine Jinx "Diksilend" objavljen je 30. studenog 2010. i već je u privh mjesec dana osvojio publiku i kritiku. Šesti studijski album u karijeri ovog kultnog pop benda donio je već znane hitove "Da smo se voljeli manje" i "Na zub su me uzeli mama", ali brzo istaknuo i niz drugih favorita poput "Pravo", "Barakuda", "Čuvaj me, ne daj me" ili "Dok smo bili bez kontrole". Sve njih Jinx su već nekoliko puta "isprobali" na svirkama uz odlično prihvaćanje publike.

"Diksilend", kojeg kao autor i producent potpisuje Coco Mosquito, opisuje kao "glazbu za vrijeme prohibicije i depresije", u što se koncepcijski uklapa i sam omot albuma, autorsko djelo Dejana Kršića. Na albumu uz Astronauta Daddya (Pips, Chips & Videoclips) u aktualnom singlu, gostuje i Srđan Sacher u pjesmi "Klinci su u redu", kao i vrsni glazbenici Vlatko Ćavar - Brada (Psihomodo pop), Rista Ibrić, Ivana Starčević, Adam Matijašević, Neven Mijač i Branko Bogunović - Pif.

Prve reakcije na nove pjesme sa albuma "Diksilend"  potvrđuju  kako su Jinx snimili album koji ide u sam vrh njihove diskografije, krcat  budućim  hitovima  prepoznatljivog ali ipak svježeg, organskog zvuka.

Pred zadarsku publiku, u ambijent Arsenala, nakon nešto više od dvije godine, Jinx dolaze naoružani setom novih hitova, ali i bezvremenskih klasika s njihovih prethodnih albuma kao što su "Brazil", "Smijem se", "Bye Bye Baby Bye", "Ljeto" i "Tamo gdje je sve po mom".

Jinxi promoviraju svoj album u Zadru 29. siječnja u klubu Arsenal.

Cijena ulaznice: 50 kuna u pretprodaju, 60 kuna na dan koncerta. 10 kuna popusta ostvaruju studenti uz predočenje „iksice", članovi kluba „Svijet knjige" i vlasnici Adriatic Privilege Card.

Prodaja ulaznica: Arsenal, Dallas music shop, agencija Aquarius

22.01.2011. 08:50:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh