« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Jednostavno i lako skinite blagdanski višak kilograma

Ako mislite da je problem skinuti par kila koje ste natukli tijekom blagdana, varate se - trebate samo napraviti neke jednostavne stvari

Umjerena prehrana najzdravija je za tijelo i dušu
Umjerena prehrana najzdravija je za tijelo i dušu (Shutterstock)
Više o

višak kilograma

,

savjeti

,

blagdanska dijeta

,

skidanje kilograma

Blagdanski višak kilograma ne treba shvaćati previše tragično, upravo suprotno - razmišljajte o njemu kao o privremenom pogoršanju koje će nestati uz samo malo više truda i suzdržavanja. Naime, biti će dovoljno malo promijeniti neke navike i višak kilograma otići će kao što je i došao, bez dijete i patnje.

Za početak, prestanite jesti ostatke. Da, tijekom blagdana stalno je nešto stajalo sa strane, po loncima i tanjurima i grickali ste u prolazu. Sad je bilo dosta, a ta vam je navika donijela najveći broj prekomjernih kilograma.

>> Jednodnevna dijeta - idealna prehrana nakon blagdana >>

Prebacite se na čvrsti ritam od 6 manjih obroka umjesto tri velika. Zdrav doručak, jutarnji međobrok, ručak, popodnevni međuobrok, večera i šalica mlijeka prije spavanja. Na taj ćete način pokrenuti uspavani metabolizam i brže izgarati kalorije. Ključ svega je - niti nakon jednog obroka ne smijete se osjećati puni ...

>> Dijeta preko noći za oporavak od blagdanskog stola >>

Naravno, neka prehrana bude zdrava - lakše meso, više ribe, povrća i voća. Ako uz to počnete i vježbati, kile će se topiti još brže. Nije potrebna teretana, dovoljno je svaki dan prošetati malo bržim tempom 30 minuta. Toliko ćete vremena naći, bilo da počnete ići na posao i s njega pješice ili se ustanete ranije.

Uz dovoljno sna, za mjesec dana višak kilograma će otići i neće se vratiti.

06.01.2015. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh