« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
HARD

Japanski Boris u Mochvari u četvrtak

Bez ikakvih problema i s lakoćom na svojim izdanjima prolaze kroz razne glazbene stilove, od dronea, sludgea, noise rocka, metala, psihodelije pa sve do popa

Kultni Boris stiže u Zagreb
Kultni Boris stiže u Zagreb (Mochvara)
Više o

Mochvara

,

Boris

S neskrivenim zadovoljstvom možemo najaviti da će konačno i domaća publika dobiti priliku pogledati ovaj kultni japanski bend. Teško je ukratko opisati značaj, ulogu te ugled koji Boris već godinama imaju na svjetskoj glazbenoj sceni. Bez ikakvih problema i s lakoćom na svojim izdanjima prolaze kroz razne glazbene stilove, od drone-a, sludge-a, noise rocka, metala, psihodelije pa sve do popa.

Pritom obarajući s nogu kako publiku tako i kritiku koja se natječe u hvaljenju njihove glazbe, a albumi zauzimaju mjesta na praktički svim godišnjim "best of" listama, od najmanjih fanzina preko uglednih magazina poput Spina pa sve do najvećih tastemakera iz Pitchforka. Od ostalih zanimljivosti treba istaknuti da su nastupali kao predgrupa jednim Nine Inch Nails te skladali glazbu za film Jima Jarmuscha.

U skladu sa svojom okvirima određenog žanra, nesputanom glazbom i suradnja s drugim glazbenicima nije bila ništa manje šarolika. Tako se tu našlo mjesta i za jedne Sun O))) ali i Ian Astbury-a iz The Cult. Koliko su uvijek nepredvidljivi i jedinstveni govori i podatak da u ovom slučaju ne vrijedi uobičajena rečenica da na turneji promoviraju novi album. Naime, promoviraju 3 nova albuma.

Koncertni nastup grupe Boris uvijek je unikatno iskustvo te zasigurno pripada u kategoriju must see ovogodišnjh koncerata u Hrvatskoj.

Rezervacija karata na bobo@metalsoundmagazine.com.

upad u pretprodaji: 75 KN , na dan koncerta na blagajni kluba: 90 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Rockmark, Berislavićeva 13, Maldoror, Lopašićeva 3.

18.07.2011. 11:43:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh