Horoskop

Ovan

ovan

Mjesečni horoskop - 01.10.2019. do 31.10.2019.

LJUBAV: Morate svom partneru dati do znanja što vas muči, ako to držite u sebi eksplodirat ćete na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ništa se neće promijeniti ako ostanete tihi i mirni, stoga jasno i glasno recite svoj stav. Pripazite ipak da to ne bude preglasno. Taj će utjecaj trajati kratko, stoga isplanirajte svoj govor ili prije ili poslije tog datuma. Kako god se postavili, bit će bolje nego što je kad šutite i trpite.

POSAO: Ovaj mjesec nije vam baš naklonjen za trošenje, stoga budite oprezniji s peglanjem kartica, a najbolje bi bilo kad bi ih mogli slučajno zametnuti u nekoj ladici. S druge strane, planete će vam biti naklonjene na polju karijere, jer je došlo vrijeme da se vaš dosadašnji rad ispravno valorizira i da pokupite vrhnje. Iako to u prvom trenutku neće donijeti promjenu u vašem novčaniku, ni do toga nije daleko, samo morate pričekati prvu sljedeću plaću. Očekujte poboljšanje u drugoj polovini mjeseca, kada stvari stavite pod svoju kontrolu.

ZDRAVLJE: Prilično stresan mjesec trebalo bi provesti pazeći na zdravlje, više sna i redovitiji obroci donijet će olakšanje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ovan - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh