« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
SIRUP

Horacio Cruz i francuski It's A Fine Line u Sirupu

Osim Horacia nastupa standardna Rave'n'Roll postava Zoky, Teo Harouda i Teo Zver, uz ulaz od 50kn i Sirupove popuste od 23 do 01h

Francuski tandem stiže u Sirup
Francuski tandem stiže u Sirup (Sirup)
Više o

vikend

,

Sirup

,

Rave'n'Roll

,

Horacio Cruz

,

It's A Fine Line

Horacio Cruz, rodom iz Granade, svoju karijeru na jugu Španjolske počinje još 1997. Ona i danas ima globalnu uzlaznu putanju, a njegove nastupe obilježavaju vještine kao što su miksanje na 3 gramofona ili CD playera, brzina, preciznost i komunikacija pa čak i "interakcija" s publikom.

Početkom 2000-ih, u takozvano "zlatno doba techno glazbe", Horacio Cruz izdaje svoje prve uratke na vinilu, a do danas ih se čak više od 40 našlo na top-10 ljestvicama po odabiru svjetskih velikana globalne techno scene kao što su Cristian Varela, Ken Ishii, Mark Broom, DJ Pepo, itd. Prestižni DJMag magazin u Španjolskoj dva puta ga je nominirao za "najboljeg techno izvođača".

Horacio Cruz nezaobilazan je akter većine svjetskih techno festivala pa ga tako možemo redovno vidjeti na line up-ovima festivala kao što su CODE, Creamfields, Circus Nation, Sunny, odnosno klubovima kao što su Fabrik ili Industrial Copera. 

2012. godine početak je njegove "MORFOGEN" turneje u kojoj predstavlja svoj Live P.A. nastup s C-Systemom. Riječ je vrhunskoj live techno izvedbi na najvišem nivou kvalitete sa sveprisutnim melodijama i "masnim" synth zvukovima koji su njihov zaštitni znak..

Osim Horacia nastupa standardna Rave'n'Roll postava Zoky, Teo Harouda i Teo Zver, uz ulaz od 50kn i Sirupove popuste od 23 do 01h.

Subota, 16.02.2013.

It's A Fine Line (Ivan Smagghe & Tim Paris)/FRA

Subota je rezervirana za još jednu ekskluzivu na ovim prostorima, budući da očekujemo premijerni nastup francuskog tandema It's A Fine Line, kojeg čine dva osebujna glazbenika i DJ-a. Jedan je bivši superstar francuske novovalne electroclash scene s kraja 90-ih i početka 00-ih, kad je bljesnuo kao dio tandema Blackstrobe inspiriranog post punkom i electronic body musicom, a drugi je pariška underground eminencija, DJ kojeg zna svatko koji je jutra dočekivao na plesnim podijima francuske prijestolnice...

Ivan Smagghe i Tim Paris našli su se prije otprilike 5 godina u sličnoj situaciji, zasićeni pariškom scenom i u potrazi za novim izazovima i novom sredinom. Pa, iako se po zvuku i utjecajima bitno razlikuju, odlučili su potražiti sreću preko La Manchea i skupa otvoriti studio u istočnom Londonu. Prvi veći projekt bio im je debitantski album "No Head" benda Battant, u kojeg su se upustili eksperimentirajući raznim pristupima i na kraju dobili - izvrstan rock album. Taj organski miks jazza, housea, krautrocka, italo/space disca, rockabillya, psyihodelije i mračnog industriala doveo ih je zapravao do jednog gotovo posve novog žanra, koji je odmah zainteresirao mnoge frikove diljem Europe pa su tako ubrzo remiksirali Tigu, Reinharda Voigta i Lucu Baldinija.

Paralelno su počeli i nastupati u tandemu i savršeno se uklopili u, sad već uobičajeno četvreosatnom DJ setu te osvajali redom Fabric u Londonu, Lux u Lisbonu i Gou u Madridu te, napokon, 2010. izdali prvi It's A Fine Line EP za Parisovu etiketu Marketing Music. U Sirupu su nastupila obojica pojedinačno, no u tandemu nisu još posjetili nijedan klub u regiji...

Domaćin ovog eventa je Sergej Snooze, a cijena ulaza 60kn prije 00h, odnosno 80kn nakon 00h. Broj karata je limitiran, a rezervacije ulaznica moguće su na email adresi sirupfun@gmail.com

13.02.2013. 09:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh