« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
PREDSTAVLJAMO

Honda Civic Type-R

Nabrijani tvornički model sportskog imidža Honda Civic Type-R na hrvatsko tržište će doći u kolovozu 2015

Efektni tvornički facelift
Efektni tvornički facelift (Automania)
Više o

Honda Civic Type R

,

novi model

U Zagrebu je specijaliziranim automobilističkim novinarima predstavljena nova Honda Civic u facelift izdanju model 2015.

Zatezanjem bora na Civicu japanski proizvođač automobila nastoji vratiti ovom modelu sportski imidž, uostalom ono po ćemu je ovaj model oduvijek poznat. Izmjene su na prvi pogled teško vidljive, ali poboljšan je velik broj detalja.

Na karoseriji je novi oblik prednjeg i stražnjeg branika, nova je maska motora, nova su prednja i stražnja svjetla, maglenke, te je novi oblik stražnjeg spojlera i od sada puno izraženiji pragovi.

Facelift je lako prepoznati i u unutrašnjosti.s novim materijalims na sjedalima i oblogama, a nova je i instrumentna ploča u crnoj boji s kromiranim ručicama vrata. Svi sigurnosni sustavi iz dosadašnjeg modela ugrađeni su i u facelift verziju.

Svakako vrijedi istaknuti AHA sustav (Agile Handling Assist) koji pomaže kod brzih promjena smjera i naglih okretanja upravljača, npr. pri skretanju u kružnom toku i slično.

Skupa sa VSA sustavom kontrolira putanju vozila, nježno uključuje kočnice na pojedinim kotačima čime pomaže skretanju vozila. Tu je i Honda Connect audio informatički sustav.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

23.03.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh