« Clubbing
objavljeno prije 11 godina
PARTY

Hideout i Radio 808 otvaraju ljetnu terasu Aquariusa

Zagrijavanje za Hideout ovog će petka započeti na kontinentalnoj obali zagrebačkog mora u legendarnome Aquariusu

Počinju zagrijavanja za Hideout
Počinju zagrijavanja za Hideout (Hideout)
Više o

Aquarius

,

Radio 808

,

Hideout

U organizaciji s Radiom 808, Hideout u Aquariusu nudi dva floora s čak osam DJ-a tijekom noći. Na Bass Flooru za sve ljubitelje debelog bassa pobrinut će se momci RRRamon, DMT i Basta, a tu je i pripadnica ljepšeg spola, ali zato ništa manje žestoka, Rea. Na House & Techno Flooru svoje će vještine demonstrirati uzdanici zagrebačke scene Pete Dux, Examine, Martyn Negro te gost iz Makarske Toni Juranović.

Otvaranje ljetne terase ovim pre partyjem, na koji upadate za 30 kuna do ponoći i 40 kuna nakon, odličan je uvod za festival koji se smjestio na jednoj od najljepšoj plaži Hrvatske - Zrću. Hideout se i u svome trećem izdanju pobrinuo da bogatim line-upom vrhunskih izvođača i predivnom lokacijom osigura titulu najboljeg partyja ljeta.

Imena zaslužna za ovogodišnji spektakl su drum & bass dvojac Chase & Status, Marco Carola, Four Tet, nezaobilazni Loco Dice, Modeselektor, osvajači britanskih top ljestvica Rudimental, Seth Troxler, SBTRKT, dubstep majstori Skream & Benga, moćni Pendulum, Netsky i mnogi drugi.

Danonoćni ples i zabava su imperativ od 3. do 5. srpnja i to je još jedan razlog više da požurite po svoju ulaznicu i osigurate si nezaboravnu zabavu. Zbog toga se u Velikoj Britaniji i traži karta više, ali ulaznice su dostupne samo još stanovnicima regije po cijeni od 430,00 kn preko sustava Eventim.

www.hideoutfestival.com 
www.facebook.com/hideout.exyu
www.twitter.com/hideout_exYu

20.05.2013. 16:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh