« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
KREĆE ...

Hideout Festival i mladi riječki dizajneri spremaju veliki tulum u Stereu

Regionalna turneja Hideout Festivala sve se više bliži svom vrhuncu pa će tako veliki riječki party, uz gostovanje britanskog Breakagea, poprimiti i kreativnu, dnevnu dimenziju

Hideout launch party u Stereu
Hideout launch party u Stereu (Hideout)
Više o

Rijeka

,

Hideout 2013

,

Hideout party

,

Stereo

,

Breakage

Za dnevni program Hideout partyja, koji se 20. travnja 2013. održava u Rijeci, zadužena je Krpa.hr i njeni riječki kreativci. Tako će vam te subote, u periodu od 11 do 19 sati, ponuditi najbolje od riječkog indie dizajna u režiji: Micica, Lucelu, Tanjadasimalomanje, DiSognare, Rockaj Zakovicu, ojoMAGico i mnogih drugih.

Sa svima vama, njima i nama uz kavu, 'ćakulu' i pozitivnu vibru družimo se u klubu Stereo koji se u tom terminu pretvara u dom kvalitetnog indie dizajna.

Rad nabrojenih dizajnera koje ćemo u sklopu dnevnog druženja predstaviti, osim Riječanima, poznat je i svim online i offline posjetiteljima Krpe. Tako će Micica predstaviti prekrasne komade iz nove kolekcije za proljeće/ljeto 2013. koja je inspirirana motivima iz prirode, njezinim godišnjim dobima, mirisima i bojama i šumskim stvorenjima.

Još jedna riječka kreativka, Lucelu, u Stereo također donosi nakit iz svoje najnovije kolekcije 'Neon beat' koju je premijerno predstavila upravo na Krpi, a odlikuju je jasne linije i oblici koji se uglavnom temelje na jednakostraničnim trokutima ili njegovim izvedenicama. Boje prelaze čitav spektar - od jarkih, veselih i primamljivih do decentnih kombinacija crne i zlatne pa ne sumnjamo kako će i u njenoj ponudi svatko pronaći ponešto za sebe.

Kreativni likovni izričaj koji u Stereo donosi Tanjadasimalomanja baziran je na prepoznatljivom licu 'cure s dugim šiškama', a ako vam i dalje nije jasno o čemu je riječ najbolje je da to dođete provjeriti u Stereo gdje u sklopu dnevnog programa izlaže i ona.

Uz nabrojene domaće kreativke, s nama su i DiSognare, Rockaj Zakovicu, ojoMAGico te mnogi drugi dizajneri koji vam garantiraju dobru i kvalitetnu ponudu mladog, povoljnog i urbanog indie dizajna.

Također, svi su nabrojeni još jedan dokaz da je riječka indie scena življa, složniija, originalnija i svestranija nego ikad te da izričaj njenih dizajnera odgovara mladim urbanim kupcima statement komada odjeće i nakita. Dnevni program u Stereu počinje u 11 i traje sve do 19 sati. Ulaz se ne naplaćuje.

A nakon dnevnog, slijedi i noćni program na kojem, u sklopu regionalne turneje Hideout Festivala , kao glavni gost večeri glazbu bira britanski drum and bass i dubstep DJ Breakage uz kojeg za pult staju i Subire te One N aka Ne Nox. Vrata kluba otvaraju se u 23 sata, cijena karte do ponoći je 35 a od ponoći 45 kuna.

Nezaobilazna plaža Zrće i ove godine će biti poprište velikih događanja. Kao i protekle dvije godine, Hideout je ponovno svojim line-upom vrhunskih izvođača i predivnom lokacijom garancija najboljeg partija ovog ljeta.

Imena zaslužna za ovogodišnji spektakl će biti drum & bass dvojac Chase & Status, Marco Carola, Four Tet, nezaobilazni Loco Dice, Modeselektor, osvajači britanskih top ljestvica Rudimental, Seth Troxler, SBTRKT, dubstep majstori Skream & Benga, moćni Pendulum, Netsky i mnogi drugi.

Danonoćni ples i zabava su neizbježni od 3.-5. srpnja i to je još jedan razlog više da požurite po svoju ulaznicu i osigurate si nezaboravnu zabavu. Zbog toga se u Velikoj Britaniji i traži karta više, ali ulaznice su dostupne samo još stanovnicima regije po cijeni od 430,00 kn preko sustava Eventim.

03.-05.07.
Hideout Festival 2013

Plaža Zrće, otok Pag, Hrvatska


LINE UP -> http://bit.ly/line_up_2013

KUPI ULAZNICE -> http://bit.ly/exYu_ulaznice

11.04.2013. 10:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh