« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
WOW!

Harley-Davidson Road King Special

Za 2017. godinu tvrtka Harley-Davidson® dodala je uzbudljivo novo poglavlje uz Road King® Special, motocikl koji zrači odvažnim novim stavom i mnogo mračnijim obilježjima

Harley-Davidson Road King Special
Harley-Davidson Road King Special (Automania)
Više o

Harley Davidson

,

Road King Special

Za mnoge vozače Road King® predstavlja klasični motocikl za putovanja tvrtke Harley-Davidson®. Njegova silueta ocrtava povijesnu priču.

Riječ je o dizajnu koji odolijeva vremenu, a korijene vuče još iz 1949. godine kada se prvi model iz linije s oznakom FL našao na autocestama. Za 2017. godinu tvrtka Harley-Davidson® dodala je uzbudljivo novo poglavlje uz Road King® Special, motocikl koji zrači odvažnim novim stavom i mnogo mračnijim obilježjima.

Spušteni dizajn odašilje svježu, suvremenu energiju s ulica i pretvara je u nešto što izgleda posve drukčije. Brad Richards, potpredsjednik odjela za stil i dizajn tvrtke Harley-Davidson®: "Serija FL uvijek je odražavala čistoću iskustva vožnje motocikla Harley Davidson.

Zamjenom kromiranih površina crnom bojom i spuštanjem profila motocikla, tradicionalni Road King prešao je u novi prostor koji je vrlo aktualan u svijetu prilagođenih baggera. Road King® Special izrađen je za žestoku vožnju, ali ostavlja i dojam prijetnje. Baš kako smo i zamislili..."

Više pročitajte na portalu Automania.hr

12.02.2017. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh