« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
STVARNO?

Gdje leži privlačnost zauzetih muškaraca?

O, da :)
O, da :) (Arhiva)
Više o

privlačnost

,

zauzeti muškarci

Oženjeni ili muškarci u ozbiljnim vezama stvarno imaju ono nešto što ih često ženama čini privlačnijima od slobodnih.

Jedna od posljednjih studija koja se bavila ovim pitanjem provedena je 2018. godine na Sveučilištu Oklahomi te je potvrdila tvrdnju da su zauzeti muškarci ženama privlačniji. Studenticama je pokazana fotografija muškarca i u grupi kojoj je rečeno da je zauzet za njega se zainteresiralo čak 90 posto njih, dok je u grupi koja je mislila da je slobodna interes pokazalo tek 59 posto studentica, piše u studiji objavljenoj u časopisu New Scientist.

Naravno, tu se ne radi samo o fizičkom izgledu već i o nekim specifičnim osobinama zbog kojih žene, iako znaju da je to krivo, često padaju na muškarce koji "nisu na tržištu", a evo i što je najčešće presudno:

Ne boje se pokazati osjećaje - nije lako pronaći muškarca koji će biti toliko iskren i otvoren s vama da mu neće biti problem pokazati svoje prave osjećaje. No žene često imaju dojam da ljudi u braku jedno pred drugim ne skrivaju ništa, pa ni svoje emocije, pa ih oženjeni muškarci posebno privlače

Prihvaćaju odgovornost - iako brak ne podrazumijeva nužno i odgovornost, statistika je na strani muškaraca koji su izrekli "sudbonosno da". Brojna istraživanja potvrdila su da je većina oženjenih muškaraca zaposlena i jako odgovorna kada je u pitanju obitelj. Iako to nije uvijek slučaj, ova osobina ženama je jako pozitivna i privlačna.

Spremni su za ozbiljnu vezu - slobodnim ženama koje su u potrazi za ozbiljnom vezom, oženjeni muškarci čine se privlačnijima upravo zbog činjenice da su se bili spremni vezati za jednu ženu do kraja života.

17.06.2019. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    18.06.2019. 10:21
    jadne su one zene koje love ozenjene
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh