« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE

Francuski savjeti za vitku liniju

Francuskinje su poznate po tome da jedu sve, a opet najveći broj njih uspješno održava liniju i ne skuplja višak kilograma

Jedite sve i ostanite vitki
Jedite sve i ostanite vitki (Shutterstock)
Više o

mršavljenje

,

vitka linija

,

skidanje kilograma

,

savjeti za vitku liniju

Vitka linija san je velikog broja žena, pa ne bi bilo na odmet znati trikove koje primjenjuju pripadnice nacije poznate po sjajnoj hrani i lijepim ženama - Francuza. Francuskinje imaju svoje male tajne u prehrani kojih se čvrsto drže, a rezultat je vitka linija i uživanje u hrani.

Mislite da je nemoguće? Griješite, jer prvi postulat je - jedite pravu hranu. Ne visokoprocesiranu iz hladnjaka u supermarketima, nego pravu, kupljenu na tržnici i skuhanu kod kuće. 

>> Vtka linija bez stresa >>

Neka vam glavne stvari na tanjuru budu voće i povrće, i to su svakom obroku, jer ima malo kalorija, a nutrijenata, minerala i vitamina u izobilju.

Hidratacija organizma vrlo je važna za održavanje idealne tjelesne težine, tako da se ne smije zaboraviti piti velike količine vode - osam čaša dnevno je optimalan broj, naročito ako želite skinuti višak kilograma. 

>> Trikovi za brzo postizanje vitkog struka >>

Vrlo važan dio njihove prehrane je i kruh, koji se obično smatra krivcem za debljanje, no kako se radi o kruhu od cjelovitih žitarica, dulje se osjećate sitim i ne debljate se.

Francuzi dobro biraju masnoće koje jedu, a vodeća je maslinovo ulje, a uz to se jede avokado, lan i orašasti plodovi, sve redom namirnice prepune zdravih masnoća. 

>> Najbolji savjeti za vitku liniju >>

Naravno, dva glavna savjeta su - kontrola porcija i uživanje u hrani. Znači, ne odriču se ničeg, pogotovo ne omiljene hrane, no u umjerenim količinama.

21.08.2014. 13:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh