« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
ELEVATE FESTIVAL

Elevate Tour Stop ovog petka u zagrebačkom Sirupu

U Zagrebu će nastupiti već priznata Clara Moto, te sve probitačniji Simon/off uz podršku austrijskih street umjetnika i Confusion DJ-a - OSVOJITE UPAD

Sirup
Sirup (Elevate Festival)
Više o

Zagreb

,

Sirup

,

VN Južne Koreje

,

kršćanska načela

,

svjetsko prvenstvo u ragbiju

,

Jean-Claude Triche

Zagreb se polako budi, a tako i Elevate Festival! Uspavani međed zvan konfuzija trza se polako iz ljetnog sna, trlja svoju osunčanu njušku i kreće u osmišljavanje audio-vizualnih relaksacija vaših očiju i ušesa koje će vas zabavljati kroz sezonu 2010./2011.

Ovog petka, 08. listopada u klubu Sirup Elevate festival u suradnji s Confusionom predstavlja nam Elevate Tour Stop Zagreb.

Sjećate li se veličanstvenih nastupa Aaron Spectrea (Drumcorps) 2007. godine, electro-acid dvojca Microthola 2008. godine u KSET-u ili prošlogodišnje rasprodane Medike s IZC-om, El Rakkasima i Rave ekipom? Svi ti nastupi bili su dio Elevate Tour Stopa koji nam i ponovno stiže u grad!

Osvojite upad na Metro portalu!

I ove godine Elevate festival putuje kako bi međunarodnoj publici predstavio austrijske artiste, te program festivala! U Zagrebu će nastupiti već priznata Clara Moto, te sve probitačniji Simon/off kojeg ste već imali priliku čuti na Illectricity festivalu 2009. godine. Uz to, imat ćete priliku poigrati se s bendom video čarobnjaka na njihovim interaktivnim igračkama!

Clara Moto / Simon/off / Tagtool:

Nakon sudjelovanja na Red Bull Music Academy u 2006., te nastupa na Montreux Jazz Festivalu, Clara Moto se iz mlade austrijske techno producentice pretvara u priznato ime sa renomiranog francuskog InFiné labela.

Austrijski predstavnik u kategoriji post dubstep glazbe, Simon/off je nakon nekoliko izdanja na par međunarodnih labela nedavno izdao i svoj prvi EP na poznatoj britanskoj Immerse etiketi!

elevate_tour_stop_zagreb-web.jpg
Elevate Tour Stop

Elevate ekipu će standardno podržati Confusion DJ-i, a na galeriji austrijski će street artisti crtati koristeći Tagtool, open source tool kojeg su dečki sami izradili na Elevate festivalu 2008.

www.elevate.at

start 23:00 / upad 40 Kn

linkovi:

clara moto

simon/off

tagtool

cfsn on myspace

cfsn on facebook

04.10.2010. 10:57:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh