« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
PROMOCIJA

Edo Maajka u Aquariusu 18. lipnja

Edo Maajka predstavit će svoj novi album pod nazivom "Spomen ploča" -OSVOJITE ULAZNICE

edo maajka
edo maajka (Menart)
Više o

Aquarius

,

Edo Maajka

,

spomen ploča

Svojevrstan best of album jednog od najcjenjenijih hip hopera na Balkanu, Ede Maajke pod nazivom "Spomen ploča" biti će predstavljen zagrebačkoj publici u petak u popularnom jarunskom klubu.

Na albumu će se naći najpoznatije pjesme/hitovi Ede Maajke ali u novim aranžmanima i produkciji i po prvi put odsvirane s bendom koji je Edo okupio pa ih se slobodno može predstaviti kao sasvim nove pjesme!

Na pitanje kakav je novi album, Edo kaže: "To je taj zvuk, to sam ja - novi aranžmani, prepoznatljivi dijelovi s novim zaraznim bass dionicama. Ovaj best off radim da bi zaokružio nekako zadnja 4 albuma i svoje dosadašnje djelovanje na sceni. Također se vraćam svirkama s bendom, što ne znači da ću prestati raditi u dj varijanti jer volim oboje... Također je ovo i uvod u novi materijal koji se nadam završiti što prije i koji će imati ovakav sound kakav smo uspjeli stvoriti na Spomen ploči" - pojašnjava Edo i dodaje: „Luka Zuzić je odradio nevjerojatan posao sa brass dijelovima, pogodio je točno ono što sam htio i o čemu smo razgovarali prije samog rada na ploči. Imamo i par novih stvari za širu javnost, a to su dvije pjesme sa materijala Trnokop koji je trebao biti vani prošle godine. Morali smo ih malo smekšati da bi se uklopile u ostatak albuma."

Album "Spomen ploča" izlazi na dan promocije, a u Aquariusu na koncertu ćete ga moći nabaviti po posebnoj promotivnoj cijeni!

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 40 kn : Aquarius cd shop, No Sikiriki, Aquarius club

Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 60 kn.

Osvojite ulaznice!

16.06.2010. 12:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh