« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
AURORA - PRIMOŠTEN

Dvostruko slavlje u Aurori s Davidom Moralesom

Morales će osim svog rođendana, u Aurori proslaviti i 10 godina dugu tradiciju nastupa u primoštenskom klubu - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Aurora)
Više o

Aurora

,

David Morales

,

proslava

,

party

,

Vedran Božić

Kad je prije deset godina DJ David Morales prvi put pohodio primoštensku Auroru znao je da će se vraćati natrag sve dok će ga hrvatska publika s jednakim entuzijazmom iščekivati. Sredina kolovoza je tradicionalno njegova.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Uz Tuborg Green Beat 12. kolovoza ponovno se priprema velika rođendanska proslava, no ovog puta radi se o dvostrukom slavlju. Osim rođendana Morales obilježava i 10-tu obljetnicu svojih rođendanskih partyja u Aurori stoga uopće ne sumnjamo da će tim povodom počastiti najdražu mu publiku spektakularnim nastupom za pamćenje.

Omiljeni DJ brojnih poznatih lica, autor velikih hitova „In De Ghetto" i „Needin U", remikser i producent zavidnog kapaciteta, sa svojih 49 godina i glazbenim stažom još od 1987. sigurno je i jedan od najstarijih aktivnih DJ-a.

morales_flyer.jpg
Morales, Aurora

Ovo je samo dokaz njegove kvalitete i popularnosti koju je nemoguće zaobići čak i za one koji nisu ljubitelji elektronske glazbe. U čaroban svijet housea uveo ga je Frankie Knuckles, „tata" tog glazbenog žanra pa je David ubrzo „doktorirao" na houseu.

Devedesete su mu donijele veliku popularnost i suradnju s Mercury kompanijom, u sklopu koje mu je nedugo nakon toga izašao i debi album „The Program". Uslijedile su brojne suradnje sa zvijezdama poput Madonne, Mariah Carey, Arethe Franklin, Michaela Jackson, U2, Janet Jackson, Tine Turner i drugih. Iz tih suradnji proizašle su sjajne stvari, a Morales 1999. dobiva i potvrdu svoje kvalitete od kritike te osvaja Grammy za najboljeg remiksera godine.

Uskoro će u eter izbaciti novi singl I make you Gaga koji je dio novog albuma u pripremi.

Moralesov nastup u Aurori dosad je uvijek bio središnji događaj ljeta, a za publiku u Aurori i najbitniji, jer se takva atmosfera ne ponavlja nigdje. Zbog obostrane ljubavi u Aurori kažu Morales više nije gost nego domaćin Aurore, jer njegovom zaslugom klub postaje omiljena ljetna destinacija mladih željnih zabave i plesa iz cijele Europe, a on sam kaže kako mu je Hrvatska "broj 1" kad su u pitanju europski nastupi.

Razloga za slavlje očito ima napretek, a najbolji party na Jadranu ovog ljeta samo što nije..

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 120kn.

Više na www.auroraclub.hr

09.08.2010. 12:44:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh