« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
BOOGLAOO

Dva floora, dva partyja, jedan klub

Za sve obožavatelja Gunsa Boogaloo će upriličiti odličan after party, a ako netko slučajno ne voli Gunse, tu je 80's & More party

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Boogaloo)
Više o

Zagreb

,

Guns N’ Roses

,

Iberia

,

tajfun Roke

U petak 24. rujna u velikoj dvorani zagrebačkog Boogaloo Cluba održat će se veliki after party nakon koncerta američke supergrupe Guns N' Roses.

gnr_after-2409_web_flyer__995.jpg
Guns after

Na programu će biti audio video slušaona gdje će DJ-i Sasha Cult i Andrea Mulderx pored svih hitova Gunsa vrtiti i ostale hard rock i metal velikane poput AC/DC-a, Motorheada, Kissa, Iron Maidena, Metallice, The Sweeta, Alice Coopera, Black Sabbatha...

Party počinje u 22 sata a ulaz je besplatan sa kartom od koncerta dok će za ostale cijena ulaza biti 20 kn.

U isto vrijeme u maloj dvorani Boogalooa održat će se novi 80's & More Party. Rezident DJ-i Tomi Phantasma i Marin vrtit će spotove i puštat najbolju glazbu iz osamdesetih, kao i bendove koji se danas furaju na 80-te.

80s-2409_web_flyer-01__cba.jpg
80-te

Na programu će biti sinth pop, pop, new wave, electro, ebm, darkwave, gothic rock, punk rock, rock, 80's today.... tj. Depeche Mode, New Order, Yazoo, Eurythmics, Tears For Fears, A-Ha, Alphavile, Dead Or Alive, Kim Wilde, Denis & Denis, Pet Shop Boys i brojni drugi.

Party počinje u 22 sata, a cijena ulaznice je 20 kn.

Ps: Boogaloo Club ima veliku terasu gdje se slobodno može pušiti!

Dobrodošli!

21.09.2010. 15:01:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh