« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
SIRUP - NOVA GODINA

Drugi rođendan kluba i novogodišnji tulum u Sirupu

'Najluđa noć' za klub Sirup ima poseban značaj, jer je upravo Silvestrovo prije dvije godine označilo početak plesa na Donjim Sveticama - OSVOJITE ULAZNICE

Nova godina - Sirup
Nova godina - Sirup (Sirup)
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

Nova godina

,

party

,

nagradna igra

''Najluđa noć'', kako narod voli tepati prijelazu iz stare u novu godinu, za klub Sirup ima poseban značaj, jer je upravo Silvestrovo prije dvije godine označilo početak plesa na Donjim Sveticama.

Plesni podij Sirupa će u novogodišnjoj noći krenuti u, pomalo, neuobičajeno doba - točno u drugom satu nove 2011., što ostavlja dovoljno vremena svima da odbrojavanje odrade, bilo u toplini vlatitog doma, bilo među razdraganim licima na glavnom zagrebačkom trgu.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Za Sirupovim DJ pultom zabavljat će vas DJ kolektiv oformljen posebno za ovu priliku pod pseudonimom Sirup All Stars, a zabava traje od spomenutih 01h pa sve do kasnog novogodišnjeg jutra.

Sirup vam, između ostalog, za svoj rođendan daruje tulum po napopularnijoj cijeni u Zagrebu, budući da ulaznice koje u pretprodaji možete kupiti u Prostoru, Mesnička 5 te u klubu Sirup, stoje 60kn.

Očekujte neočekivano pod parolom ''Što se desilo u 2010. ostaje u Sirupu'', proslavite sa Sirupom rođendan i oprostite se od stare godine...

17.12.2010. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh