« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
SIRUP CLUB

Delta Funktionen i Dave Mothersole ovog vikenda u Sirupu

Nizozemski DJ i producent Delta Funktionen zabavljat će vas u petak, dok će subotu preuzeti legenda londonskog tech housea - Dave Mothersole - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Sirup)
Više o

Zagreb

,

Sirup

,

party

,

techno

,

4. ožujka

,

telegraf

,

bujice

,

HSM informatika

Delta Funktionen, pravim imenom Niels Luinenburg probio se već sa svojim prvim izdanjem. Sa svojom je glazbom prošao svijet, a u petak stiže u Sirup protresti vas deep i dub zvukovima s primjesama techna, electra i housea.

U subotu Sirup će posjetiti legenda londonskog tech housea - Dave Mothersole, odličan DJ, producent i glazbeni novinar s 20 godina staža.

petak, 15.10.

Ekstrakt with Delta Funktionen (NL)

Niels Luinenburg a.k.a. Delta Funktionen svojim prvim izdanjem našao se na top listama najpoznatijih techno DJ-a, samim time je postao jedan od traženijih DJ-a/producenata u dobro poznatim svjetskim klubovima. Tako je početkom godine odradio turneju po Japanu, gostovao u londonskom klubu Fabricu, a čest je gost u Berlinu, najčešće u svima dobro znanom klubu Berghainu, te legendarnom Tresoru.

Osvojite upad na Metro portalu!

delta.jpg
Delta Funktione

Njegovi su setovi uvijek raznoliki i nepredvidivi. Ovise o ljudima i lokaciji, deep i dub zvukovi berlinskog i detroit techna s izletima u electro i house zvuk je ono što od njega možete očekivati.

Esktrakt support by

Ganik, Jolka, Mimi, Novell

http://www.deltafunktionen.net
http://www.myspace.com/nesill
http://www.delsin.org

http://www.ekstrakt.org
http://www.facebook.com/ekstrakt.crew
http://www.myspace.com/ekstrakt_crew
http://www.twitter.com/ekstrakt_crew

upad: 50kn
happy hours 23 - 01

subota 16.10.

Reform with Dave Mothersole

U prvom ovosezonskom izdanju Reforma, Luka K i Nicole dovode još jednu legendu londonskog tech housea - Davea Mothersolea, DJ-a koji je globalnu popularnost stekao kroz zlatne godine Wiggle i Heart & Soul partyja, tech house groznice koja je u nekoliko godina osvojila clubbera diljem planete.

Osvojite upad na Metro portalu!

Dave je, prije svega, stari partijaner, koji je još sredinom 80-ih noći i dane provodio plešući po beach partyjima indijske Goe, nakon čega je, početkom 90-ih i odlučio stati za gramofone. Stilom se savršeno uklapao u trenutna strujanja među londonskim house DJ-ima pa se ubrzo našao na line-upovima brojnih tzv. warehouse i subterrain tuluma sa svojom deep, soulful, tech house selekcijom. Kao dio već spomenutog Wiggle teama, obišao je sve relevantne britanske klubove te nastupao u preko 50 zemalja.

U svojoj 20-godišnjoj karijeri Dave se dokazao i kao producent sa preko 20 izdanja za Swag, Eukahouse, Intrinsic Design i Sensi te čak 4 miksane kompilacije kao što je izvrstan ''Tech House Phenomena 3'', a aktivan je i kao glazbeni novinar. Na poznatoj postaji Kiss FM vodio je i uređivao vlastitu emisiju 5 godina, dok za magazin Muzik redovito piše recenzije.

Pored Davea nastupit će i rezidenti ovog serijala, Nicole i Luka K.

www.soundcloud.com/davemothersole
www.myspace.com/nikolakrpan
www.myspace.com/luka_k

upad: 40/50kn
happy hours 23-01

11.10.2010. 12:51:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh