« Clubbing
objavljeno prije 12 godina
PARTY

Dašak Hideout festivala u Rijeci

Nakon prvog, do posljednje karte rasprodanog festivala, drugi Hideout Festival će se održati na istoj predivnoj lokaciji od 29. lipnja do 1. srpnja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Hideout)
Više o

2012

,

Stereo Dvorana

,

Hideout festival

Kako bi se pravilno pripremili, Stereo Dvorana vas je odlučila zagrijati za tople ljetne dane, otvoriti sezonu festivala i službeno zatvoriti odličnu klupsku sezonu u Rijeci. Kombinirajući domaće provjerene snage s novim imenima koja tek osvajaju  plesne podije, Stereo donosi dašak Hideouta festivala na ovom partyju u subotu, 26. svibnja.

Poseban gost je E-Base, prava legenda hrvatske elektronske scene i prošlo je dosta vremena od njegovog posljednjeg nastupa u Rijeci. Čovjek koji je gradio scenu od samih početaka na raznim poljima- kao producent, kao glazbeni novinar i naravno kao DJ koji svirao sa najvećim imenima i na najvećim festivalima, poput Love Paradea još davne 1999. godine.

Ostatak „stare garde" predstavljaju Mark Ash i Lemon koji su samo ove sezone počastili Rijeku gostovanjima Jorisa Voorna, Jamesa Zabiele, Alexandra Kowalskog, Paca Osune te itekako znaju kako podij diše. 

Gars i Bakka nakon odlične serije partija TunelING, gdje je Tunel pucao po šavovima do ranih jutarnjih sati, dolaze rasplesati Stereo s nešto tvrđim techno zvukom. Najmlađi talent je Ne Nox koji je počeo puštati prije godinu dana. Ulaznica je simboličnih 15kn prije ponoći, 30kn nakon. Vidimo se na plesnom podiju!

Ovogodišnje izdanje Hideout festivala koje se održava od 29.lipnja do 1.srpnja jedan je od najišekivanijih događaja ovog ljeta, a zauzeti će cijelu plažu Zrće te klubove Aquarius, Papayu i Kalypso.

O kakvoj se glazbenoj poslastici i tulumu radi najviše govori činjenica da su dva i pol mjeseca prije početka festivala ulaznice već rasprodane za britansko tržište, a Hrvatska je i ove godine u Velikoj Britaniji proglašena hit destinacijom.

Nastupe su potvrdili zvijezde današnje elektronske scene poput Skrillexa, najtraženijeg dubstep producenta i ikone mlađih generacija, Chase & Status koji su već prvim albumom postali zvijezde, svima poznati Simian Mobile Disco, Tige kao DJ ikone, te Annie Mac, Loco Dicea, Seth Troxlera, Sub Focusa, Erol Alkana, Skreama i SBTRKT, Benge i Art Departmenta, Ricarda Villalobosa i drugih. Ulaznica još uvijek ima za stanovnike u regiji, po cijeni od 415kn u sustavu Eventima.

www.zabava.hr

23.05.2012. 16:31:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh