« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
NAJ 2011.

Dacia Duster se okrunio titulom hrvatskog automobila godine

Plaketu za gradski automobil dobio je Suzuki Swift, u nižoj klasi Hyundai ix20, u kompaktnoj klasi Alfa Romeo Giulietta, u srednjoj klasi Volvo S60, u premium klasi Audi A1

Dacia Duster
Dacia Duster (Wikipedia)
Više o

suzuki swift

,

Opel Astra

,

Mercedes-Benz

,

audi a1

,

volvo s60

,

Dacia Duster

,

hyundai ix20

,

alfo reomeo giulietta

,

auto godine 2010.

Stručni žiri odlučio je titulu Hrvatskog automobila 2011. godine i nagradu 'Zlatni kotač' dodijeliti Daciji Duster, priopćio je večeras žiri. Stručni žiri, koji čine stručnjaci i znanstvenici iz specijalističkih područja automobilske tehnologije i cestovnog prometa, odlučio je i o 'Zlatnim plaketama' za najbolje automobile po kategorijama.

Plaketu za gradski automobil dobio je Suzuki Swift, u nižoj klasi Hyundai ix20, u kompaktnoj klasi Alfa Romeo Giulietta, u srednjoj klasi Volvo S60, u premium klasi Audi A1. U kategoriji karavana nagrađen je Opel Astra Sports Tourer, monovolumena Opel Meriva, sportskog automobila Mercedes-Benz CLS, SUV-a Dacia Duster, kategoriji 4x4 Kia Sportage te poslovnog auta Volkswagen Passat. Nagradu za sigurnost osvojio je Ford C-Max, za tehnologiju Mazda SKY, za dizajn Citroën DS3, za isplativost Renault Megane, za inovativnost Nissan Juke, za kvalitetu i pouzdanost Škoda, za rabljena vozila Weltauto i za društveni doprinos Euroline.

Automobilističkom novinarkom godine proglašena je Sandra Mikulčić iz Večernjeg lista, nagradu za odnose s javnošću dobila je Dijana Ćoso iz Peugeot Hrvatska, a za pomoć na cesti Branimir Gospić iz AMC Asistencija. Nagrade će se uručiti 16. prosinca 2010. na svečanosti na Zagrebačkom velesajmu. (hina/metro-portal)

09.12.2010. 23:52:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    nani_zg
    14.12.2010. 01:06
    Suzuki Swift je zzzzzaaaaaakkkkkkkkkooooooooonnnnnnnnnn
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh