« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
NOVOSTI

Citroën Cactus - sjajan koncept za budućnost

je koncept koji na autosalonu u Frankfurtu pokazuje u kojem će se smjeru razvijati budući modeli C linije, počevši već prvim serijskim modelom u 2014

Simpatičan, funkcionalan, smionog dizajna
Simpatičan, funkcionalan, smionog dizajna (Automania)
Više o

koncept

,

C klasa

,

Citroën Cactus

Citroën Cactus. Sve je počelo predstavljanjem konceptnog automobila Citroën C-Cactus na salonu automobila u Frankfurtu 2007. Bio je to radikalni pristup koji je iz temelja promijenio razmišljanje o automobilu: koja su nova očekivanja vozača automobila?

Što je njemu doista bitno? Takvo nadahnjujuće promišljanje potaknulo je inženjere i dizajnere da uzdrmaju dosadašnja pravila i postave pitanja na drukčiji način kako bi potražili nova rješenja. Takav pragmatičan nastup odbacuje sve suvišno i više vrednuje ono što pridonosi vozačevu boljem osjećanju.

Rezultat je manifest koji se predstavlja u obliku konceptnog automobila Citroën Cactus. To je konceptno vozilo koja najavljuje buduće modele C linije. Dizajn konceptnog automobila Citroën Cactus do najmanje pojedinosti odgovara na pitanje o prikladnosti veličine i učinkovitosti. Zadržati samo esencijalno, optimizirati da se postigne oblik prirodna savršenstva.

Takav način razmišljanja omogućio je dizajnerima zaobilaženje tradicionalnih smjernica za izradu automobila ne bi li istražili nova smjela rješenja koja stvaraju istinski važna obilježja.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

07.09.2013. 14:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh