« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Citroen C1 u novom ruhu u Ženevi

Novi Citroën C1 - bestseller je do sada prodan u više od 760.000 primjeraka od izlaska na tržište 2005. godine, a dolazi u karoserijskoj izvedbi s tri i pet vrata

Novi C1 imat će i model s pet vrata
Novi C1 imat će i model s pet vrata (Arhiva)
Više o

novi model

,

auto salon Ženeva

,

Citroen C1

Na Ženevskom salonu automobila, Citroën premijerno predstavlja novi Citroën C1 čiji je cilj obnoviti bestseller prodan u više od 760.000 primjeraka od izlaska na tržište 2005. godine. Novi će gradski mališan, ponuđen u izvedbi s trojim ili petorim vrata, biti otkriven i s novom siluetom s otvorom na krovu, koja se naziva Airscape.

Snažnog karaktera, novi se Citroën C1 primjećuje i ističe. To je treći po redu blizanac, čiju tehniku i platformu dijeli s modelima Toyota Aygo i Peugeot 108

Dostupan s trojim ili petorim vratima, novi Citroën C1 može imati dva tipa karoserije, limuzinu  i izvedbu s otvorom na krovu, Airscape. Uspravna dnevna LED svjetla, za jedinstven svjetlosni trag, naglašavaju veseo pogled i nedvojbeno ističu njegov karakter.

Stražnji je dio dinamičniji zahvaljujući staklenom poklopcu prtljažnika i četverokutnim svjetlima koja daju trodimenzionalni efekt. Novi Citroën C1, to je dizajn bez kompleksa i neodoljiv izgled naglašen kompaktnim smanjenim dimenzijama i širim tragom kotača sprijeda i straga. Savršeno se uklapa u obitelj novih automobila marke Citroën. Izraženog karaktera, plijeni pozornost i izaziva ljubav na prvi pogled.

Detaljnije pročitajte na portalu Automania.hr

25.02.2014. 17:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh