« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
PARTIJANA

CHRIS.SU na rođendanu Dirty Beatza u AKC Medika

Cjelovečernju zabavu zaokružiti će kao glavna zvijezda večeri CHRIS.SU (Fate Recordings), veliko ime mađarske drum&bass scene

CHRIS.SU je garancija sjajnog programa
CHRIS.SU je garancija sjajnog programa (Arhiva)
Više o

AKC Medika

,

Dirty Beatz

,

CHRIS.SU

DIRTY BEATZ svoj 12-i rođendan aktivnog promoviranja i prezentiranja drum&bass-a kroz produkciju glazbe, organizaciju evenata s domaćim i stranim gostima, stotine dj nastupa, odlučili su proslaviti sa svim ljubiteljima drum&bass glazbe uz veliki event u AKC Medici na tri floora.

Cjelovečernju zabavu zaokružiti će kao glavna zvijezda večeri CHRIS.SU (Fate Recordings), veliko ime mađarske drum&bass scene koji je više puta proglašavan producentom i dj-em godine (prema čitateljima Impulsecreatora drumandbass.hr), te nominiran kao najbolji tech dj na vodećem drum&bass eventu na svijetu - Drum&Bass Arena Awards.

Njegov poznati dj set s kombinacijama različitih žanrova drum&bass-a uz odlične mix tehnike jamstvo su večeri koja će na najbolji mogući način predstaviti ovo rođendansko slavlje i doživljaj za pamćenje.

Za potpuni drum&bass užitak u poznatom alternativnom Klubu Attack, nakon dugog vremena na stage se penje i puna postava DirtyBeatz Crew-a (Kula, Leeks, Tekitoka, Matz). Naravno, jedan od ciljeva ove rođendanske proslave je pružiti nezaboravan izlazak za sve posjetitelje, te uz glavni floor, u Chakka room-u očekuje ih mračni, duboki dubstep uz predstavnike Seasplash festivala (207, MMMeniga) koji ove godine također slave svoju dvanaestu godišnjicu rada te Pudlika, Jan Becele & Agregat, dok su u Grey Room pozvani svi koji vole samo najbolje od techna (Gars, Dots, Iggy Dope, Kodin).

Ovaj veliki glazbeni event održati će se 15. ožujka s početkom u 23h, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 30 kn do ponoći, odnosno 40 kn nakon ponoći.

Za sve dodatne informacije kao i nagradne igre pratite stranicu eventa: https://www.facebook.com/events/

06.03.2014. 14:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh