« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
NOVOSTI

Chevrolet Volt

Chevrolet Volt: nova druga generacija Plug-in-Hybrida s velikim poboljšanjima – novi 1,5 benzinski motor od 101 KS, smanjena masa za 100 kg, doseg na struju 80 km

Chevrolet Volt, druga generacija
Chevrolet Volt, druga generacija (Automania)
Više o

Chevrolet Volt

GM je s velikim optimizmom javnosti i posjetiteljima sajma Consumer Electronics Show (CES) u Las Vegasu i autosalona NAIAS u Detroitu pokazao novu drugu generaciju Plug-in-Hybrid automobila Chevrolet Volt.

Vjerujemo kako je svima poznato kako se Chevrolet Volt proizvodi i kao brat blizanac Opel Ampera. Chevrolet Volt (Opel Ampera) druge generacije donosi velika tehnička poboljšanja u odnosu na prvu verziju.

Promjene donose novi dizajn koji je sada puno praktičniji za korištenje, ali i pored toga obujam prtljažnika od 301 litre i međuosovinski razmak te visina i širina ostali su isti kao i u prvoj generaciji.

Druga generacija dua je za 8 cm i ima ukupnu dužinu 4,58 metara. Velika novost je što je za razliku od prve generacija, nova druga registrirana za prijevoz pet odraslih osoba. Ispred vozača je ekran s instrumentima dijagonale 8 inča, a isto je velik i centralno postavljen ekran.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

01.02.2015. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh