« Kazalište
objavljeno prije 14 godina
KNAP

Četiri dobra razloga da pogledate predstavu 'Niko i ništ'

Crna komedija Saše Anočića "Niko i Ništ", svojevrsni je teatrološki fenomen koji daje oštru kritiku birokracije

(KNAP)
Više o

kazalište

,

zagreb-info

,

KNAP

,

Niko i ništ

Crna komedija Saše Anočića "Niko i Ništ" daje oštru kritiku birokracije.

Četiri dobra razloga da odete pogledati predstavu 'Niko i ništ' koja igra u Kazalištu KNAP, ovog petka, 14. svibnja 2010., s početkom u 20 sati.

1.) Izvrsni glumci - samo četiri glumca u predstavi 'Niko i ništ' izvode preko 68 likova! Umijeće glumaca u, kako su kazališni eksperti zamijetili, glumački vrlo zahtjevnoj predstavi, dostiže svoje vrhunce! Igra Marka Makovičića, Janka Rakoša, Deana Krivačića i Jerka Marčića prozvana je 'akrobatskim plesom na žici' - provjerite i sami zašto!

2.) Saša Anočić - jedan, jedini i neponovljivi autor i redatelj koji u svojim predstavama razvija karakterističnu poetiku. Neprikosnoveni autor i redatelj širokom pučanstvu poznatiji po hit-predstavama 'Kauboji' Teatra Exit i 'Smisao života gospodina Lojtrice' Kazališta KNAP ponosni je vlasnik brojnih nagrada s kako hrvatskih, tako i inozemnih kazališnih festivala. Otkrijte i sami po čemu je Anočić toliko cijenjen!

3.) Akcijska cijena ulaznica koja vrijedi za petak, 14. svibnja 2010. KNAP, kao socijalno osviješteno kazalište, za ovaj termin održavanja predstave 'Niko i ništ' daruje akcijske cijene ulaznica za 10 kuna niže od uobičajene cijene! Ovo je, kako kažu iz KNAP-a, odraz njihove želje za iskazivanjem suosjećanja sa svima koji su na vlastitoj koži osjetili što je recesija. KNAP na predstavu 'Niko i ništ' baš 14. svibnja osobito poziva studente, učenike, umirovljenike, žitelje Peščenice i Žitnjaka, branitelje te invalide koji, ovom prilikom, ulaznicu kupuju za svega 30 kuna!!!

4.) Svima bliska tematika - 'muke po birokraciji'. Predstava 'Niko i ništ' govori o borbi 'običnog' čovjeka s, i više no troglavim, nemanima pravosudne birokracije. Pogledajte ovu predstavu, doživite katarzu i odriješite frustracije nagomilane zbog neažurnosti osoblja na šalterima gradskih poduzeća te čekanja u beskonačnim redovima!

Niko Ništ, glavni lik kojeg tumači Marko Makovičić je dobar i neiskvaren čovjek. On je suvremeni Don Quijote koji se bori s birokracijom unutar pravosuđa. I zato - Niko (barem) čući u svima nama!!! Dođite i uvjerite se zašto je Helena Braut predstavu "Niko i ništ" nazvala teatrološkim fenomenom!!!

PRODAJA ULAZNICA:

Kazalište KNAP @ Kulturni centar Peščenica, Ivanićgradska 41a, 23  03  122 

Blagajna

  • Pon - pet: 18-20 h

Profil Megastore, Bogovićeva 7
Blagajna

  • Pon-sub: 9-22 h
  • samo za ulaznice bez popusta

Ulaznice nabavi za:

  • 30 kn - ako si student, učenik, branitelj, invalid, umirovljenik ili žitelj gradske četvrti Peščenica-Žitnjak (na osnovi dokumenta)
  • 40 kn - ako dolaziš u grupi od 20 ili više ljudi, a karte ste kupili u pretprodaji
  • 50 kn - ako ulaznicu kupuješ u redovnoj prodaji ili Profile Megastoreu

 

14.05.2010. 10:28:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh