« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Bračni horoskop - kakav je koji znak u braku

Ako tražite idealnog partnera za brak, ne zaboravite provjeriti njegov ili njen znak horoskopa i sklonosti koje ima (ili nema) prema braku

Informirajte se da ne bi pogriješiil
Informirajte se da ne bi pogriješiil (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

bračni horoskop

,

horoskop brak

Ovan muškarac će se lako odlučiti na brak jer nikad ne bježi od odgovornosti, a tražit će pametnu i lijepu ženu od koje očekuje da mu omogući dovoljno slobode. Žene Ovnovi su uvijek najbolja podrška ambicijama partnera, no jednako tako zadržavaju svoje interese, ispunjavajući pritom sve bračne obaveze.

Ovan – godišnji horoskop za 2015.

Bik muškarac posvećen je obitelji kojoj će uvijek osigurati najbolje uvjete koje može, vrlo je strastven, ali i dobroćudan, a od žene očekuje samo da mu posveti dovoljno pažnje u krevetu. Bikice će žrtvovati što treba kako bi brak bio harmoničan, odlične su domaćice i djeca su im sve na svijetu, dok muž mora biti uspješan kako bi im pružio materijalnu sigurnost.

Bik – godišnji horoskop za 2015.

Blizanci i ovdje pokazuju svoju dvojaku prirodu, jer su muškarci nestalni i prevrtljivi, ne baš idealni muževi. Brak s njima može biti zabavan i dobar samo ako ima dovoljno osobne slobode. Ženski pripadnici ovog znaka također su nestašni, no s više volje za promjene od muškaraca, jedino što im je važno jest da im partner može verbalno i intelektualno parirati.

Blizanci – godišnji horoskop za 2015.

Rak je pravi obiteljski znak, muškarci su tradicionalni i vezani za porodicu, no ipak nije toliko jednostavan za suživot jer su i njegovi roditelji uvijek u priči. Žene su tipične žene iz narodnih priča, osjećajne, dobre i vjerne, traže muža koji će im uvijek biti oslonac u životu.

Rak – godišnji horoskop za 2015.

Lav muškog roda mora biti centar svijeta svojoj dragoj i misli da sve u domu mora biti podređeno njemu i njegovim ambicijama, sjajan je prema djeci jer je i on zapravo samo jedno veliko, zaigrano dijete. Lavice ne zapostavljaju kućne obaveze iako uvijek pronađu vremena za sebe, idealna su prilika za ambiciozne muškarce jer svojom pojavom privlače poglede gdje god da se pojave.

Lav – godišnji horoskop za 2015.

Djevica muškog roda bit će najbolji i najvrjedniji suprug na svijet, no kako nije pretjerano strastven neke bi se žene mogle malo razočarati u njemu. Romantika mu nije jača strana, a morat ćete prihvatiti njegove konzervativne poglede na svijet. Žene su analitične, pa nije rijetkost da završe u braku iz interesa, no mogu biti izuzetno osjećajne majke i supruge.

Djevica – godišnji horoskop za 2015.

Vaga muškog roda je umjetnik u ljubavi, no bračni život jednostavno nije za njega jer se vrlo teško prilagođava. Strastven je ljubavnik koji, na žalost svoje partnerice, voli svoje sposobnosti pokazivati sa strane. Žene su privlačne i upadljive, uvijek okružene muškarcima koje unatoč tome teže harmoniji u braku.

Vaga – godišnji horoskop za 2015.

Škorpion muškog roda je ljubomoran i posesivan, pa s njim nije lako doći do sreće u braku. Za to je potrebno stalno mu pokazivati ljubav i davati mu do znanja da je glava porodice. S druge strane, žene ovog znaka ozbiljno pristupaju braku i partnera uvijek biraju srcem, pa će tako napraviti sve da usreće njega i djecu. No, ako ne dobije dovoljno zauzvrat - odlazi bez pardona.

Škorpion – godišnji horoskop za 2015.

Strijelac muškarac je avanturist, kako u životu, tako i u ljubavi, pa mu brak nije na prvom mjestu, a za partnericu traži zabavnu i elokventnu ženu koja se mora moći snaći i bez njega, no ljubomoru ne tolerira. Žene su prave supruge prijatelji koje uvijek prate svog partnera, no ne podnose monotoniju u braku.

Strijelac – godišnji horoskop za 2015.

Jarac je posvećen karijeri pa se tako prosječno najkasnije ženi, a svojoj partnerici pruža sigurnost, no bez pretjeranih emocija. Nesvjesno biraju dominantnije žene, što ne znači da ne očekuju da i njihova ponekad bude zadnja. Žene Jarci stvorene su za muškarce kojima ne treba uzbuđenja u životu, uvijek su vjerne, no suzdržane i ne pokazuju previše emocija, bez obzira koliko stvarno voljele partnera.

Jarac – godišnji horoskop za 2015.

Vodenjak je nepredvidljiv muškarac koji nije baš stvoren za brak, jer njegovu pažnju nije lako zadržati na sebi - vrlo brzo će se okrenuti nekoj sposobnijoj i zanimljivijoj ženi od trenutne partnerice. Žene su jednostavne i prijateljske, no ipak vodenjački neobične, a u brak ulaze tek kad naiđe baš onakav muškarac kakvog traži. Ipak, pripazite - rutina u braku tjera je na nevjeru.

Vodenjak – godišnji horoskop za 2015.

Ribe su najbolji muževi, jer će svojoj dragi muškarac ovog znaka skinuti zvijezde s neba ako treba, a uz to će provoditi najviše vremena s obitelji jer ne želi preuzeti rizik uništenja bračne sreće zbog kratke avanture. Žene Ribe su najženstvenije u zodijaku i kraj njih sve ostale padaju u sjenu, a od braka ne odustaju - nikada.

Ribe - godišnji horoskop za 2015.

17.01.2015. 14:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh