« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
SIRUP CLUB ZAGREB

Bogato ispunjen klupski tjedan u Sirupu

Sirup će vas ovog tjedna privući s nekoliko odličnih gostovanja uz već tradicionalno dobar program - OSVOJITE ULAZNICE

Planet Asia
Planet Asia (Sirup)
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

nagradna igra

,

isplata dječjeg doplatka

,

napad na Tripoli

,

poslovne ideje

,

waldorfska pedagogija

,

waldorfska škola

Party tjedan u Sirupu počinje već u srijedu, kada će zaljubljenici svih oblika fetiša doći na svoje. Dress code je obvezan, a popisani su i svi oblici 'odobrenih' fetiša. U četvrtak stiže legenda underground west coast hip hop scene - Planet Asia, kojeg će ugostiti ekipa iLL Vibe-a povodom svog drugog rođendana.

Petak je rezerviran za Chew The Fat večer uz House (Electro-Bassline-UK Funky-Tech), Dubstep, Juke, Ghetto Bass i srodne glazbene pravce, a povodom prvog rođendana CTF! večeri u Sirup stižu domaće snage DJ Zak i High Grade. U subotu Petar Dundov će za svoj rođendan u Sirupu ugostiti Zeroa i Zorana Relića te predstaviti svoj novi singl 'Distant Shores'.

Srijeda 20.10.
Fetish Fair

Nakon više od godinu dana u Sirup se, na zahtjev publike, vraćaju Fetish partyji.
Iznimno atraktivni i posjećeni, uz nastupe ekipe iz Torture Gardena, Fetish partyji obilježili su početak djelovanja kluba Sirup u 2009., a vraćaju se u režiji Pin Up Iwanne i nastupe performerica Morgane Le Fei i Cathy Fox te DJ Leona.

fetishflyer_small.jpg
Fetish

Metro portal i Sirup ljubiteljima ovakve zabave poklanjaju dvije ulaznice uz obavezan dress code.

dress code (obavezan):
Fantasy, Fetish, Latex, SM, Body Art, Drag, Burlesque, Moulin Rouge, Medical, Uniform, Militaria, Vegas Showgirl, Kit Kat Cabaret, Venice Carnival, Circus Freak Show, Boudoir, Top Hat & Tails, Electro Freak, Porno Punk

hosted by Pin Up Iwanna
upad: 40kn
happy hours 22-00h

Četvrtak 21.10.
2 godine iLLViBE-a

U četvrtak u klubu Sirup, ekipa iLL ViBE-a (Dj Big Sale, Frantz, Jay, Djubre) koja je do sada organizirala američka gostovanja kao što su J-Live, One Be Lo, Cesar Comanche te Freestyle (Arsonists) te razne hip -hop/ funk večeri, povodom svog 2. rođendana ugostit će legendu underground west coast hip hop scene - Planet Asia koji je široko poznat u hip hop zajednici kao solo izvođač, ali i kao polovica poznatog hip hop dua Cali Agents (Planet Asia & Rasco), te kao vođa novije grupe Gold Chain Military.

Osvojite upad na Metro portalu!

planet_asia_flyer_a6_-_zagreb__190.jpg
Planet Asia

Planet Asia razvaljuje radiovalove i pozornice zemljine kugle već godinama, te je surađivao sa izvođačima i producentima kao što su: Kurupt, Talib Kweli, Ghostface, Evidence (Dilated Peoples), Dj Muggs (Cypress Hill), DJ Babu, Alchemist i Large Professor. Dirketno iz Los Angeles-a, Kalifornije u Zagreb dolazi po prvi put gdje će na koncertu izvoditi mix najpoznatijih svojih, Cali Agents i Gold Chain Military pjesama.

Uvod u glavnu točku pripremit će svima dobro poznati Magellano (Sinestet Crew) uz druge goste. Za warm up i after party na gramofonima zabavljat će vas DJ Big Sale i DJ Don Tom sa dobrom selekcijom hip hop-a i funk-a. 

Ulaz je 40kn od 21h,  a od 21h do 23h iskoristite ponudu happy houra  (sva pića u 50% cijene) 

Petak 22.10.
Chew the Fat!

ctf.jpg
CTW!

Prošla je već godina dana otkako je započeo hrvatski serijal jedne od najdugovječnijih londonskih klupskih večeri, Chew the Fat!

Tijekom minule godine za CTF! pultom gostovali su osnivač i gazda čitavog Fat! projekta koji uključuje i label te booking agenciju, Paul "Trouble" Arnold, iza kojeg su uslijedili Jaimie Fanatic, Kidda, TLGB, Punk Rolla, Lil' Rascals, te domaći DJ Juice i Mayo.

Osvojite upad na Metro portalu!

Za prvi rođendan Chew the Fat! Croatia koji će se proslaviti u domaćoj atmosferi kluba Sirup u goste stižu i domaće snage, DJ Zak i High Grade koji će vas nesumnjivo protresti u ritmu najrecentnije bass glazbe kao što je to i običaj na CTF! večerima. Za sve one koji ne znaju, na repertoaru CTF! večeri je House (Electro-Bassline-UK Funky-Tech), Dubstep, Juke, Ghetto Bass i srodni glazbeni pravci.

upad: 20/30kn
happy hours 23-01

Subota 23.10.
Petar Dundov i prijatelji

petardundoviprijatelji2.jpg
Petar Dundov i prijatelji

Druga večer novog elektronskog programa Petar Dundov i prijatelji koja će se održati u zagrebačkom klubu Sirup 23. listopada ima dvostruke razloge za slavlje. Jedan je rođendan rezidenta programa Petra Dundova, zagrebačkog techno DJ i producenta, a drugi - promocija novog singla "Distant Shores" koji 1. studenog „izlazi" na etiketi Music Man Records.

Osvojite upad na Metro portalu!

Petrov rođendanski party uveličat će dvoje prijatelja - Zero i Zoran Relić. Oboje su perspektivni DJ-i mlađe generacije, koji su se, pored zamijećene DJ karijere, već sada nametnuli kao producenti elektronske glazbe za koje će se u budućnosti svakako još čuti.

Ulaz: 30 / 40 kn
Happy hours (50% jeftinije piće): 23h - 01h

18.10.2010. 11:20:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh