« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
PARTY

Art & Strategy i Nitrov La La Land u Sirupu

Nakon osam godina života i rada u inozemstvu, u Zagreb se nedavno vratio Nitro

Nitro se vratio u Hrvatsku
Nitro se vratio u Hrvatsku (Sirup)
Više o

Sirup

,

La La Land w/Nitro

,

Art & Strategy

Poznata specijalizirana elektronsko-industrijska alter disco underground večer u gradu "ART & STRATEGY" vraća se za ovaj slavljenički party u Sirup gdje se rodila i od kuda je i krenula točno prije 2 godine. Večer je to profinjene, istinske i "prave" ART underground elektronske - industrijske glazbe s kraja 80'ih, početka i sredine 90'ih, zlatno doba alter diska i elektronike + pokoji noviji elektronski bend....

"Budite drukčiji, budite Art & Strategy i budite dio ovog jedinstvenog elektronskog industrijskog party okupljališta". Glazbu će prezentirati rezident DJ MARY uz 2 slavljenička gosta, IVAN KRŽELJ iz organizacije Muzikfantastique i LE CHOCOLAT NOIR iz organizacije Disco Panonia, koji će prezentirati minimal wave/synth/oldskool EBM dj setove.

Očekujte playlistu uz SPK, Test Dept, Haus Arafna, Portion Control, Bourbonese Qualk, Cabaret Voltaire, Clock DVA, Throbbing Gristle, Chris & Cosey, System 01, Lassigue Bendthaus, Severed Heads, Psyche, Borghesia, Die Warzau, DAF, Delkom, Saba Komossa, Die Form, Position Parallèle, John Foxx, The Overlords, Manufacture, TGT, Code Industry, The Neon Judgement, Trisomie 21, Front 242, Nitzer Ebb, Die Krupps, Spetsnaz, Substaat, Syntec, Paranoid, Autodafeh, Absolute Body Control, Lords Of Acid, The Hacker, Miss Kittin + puno "drukčijeg" starog i novog elektronskog sounda spomenutih gore stilova elektronike, industriala, EBM-a, 80's-a..

Start u 00h

Ulaz: 30kn

Subota, 04.05.2013.

La La Land w/Nitro (Perfection, Technology)

Nakon osam godina života i rada u inozemstvu, u Zagreb se nedavno vratio Nitro, nekoć jedan od perjanica domaće techno scene, koji je najzapaženije nastupe imao u zlatnim vremenima Perfectiona. Kako bi obilježio svoj povratak na doimaću scenu, upriličio je ovo subotnje druženje u Sirupu uz vlastitu cjelonoćnu selekciju...

Mikulići, Atomsko Sklonište, Perfection i Trainspotting neki su od Nitrovih najsvjetlijih uspomena iz vremena kada je scena cvala, kada je Zagreb imao velika gostovanja svaki vikend, kada je atmosfera na partyima bila toliko dobra da gosti i stranci nisu mogli vjerovati da publika može biti toliko euforična. Prilika je tako ovo da odvrti neke old school stvari za stare partyanere u kombinaciji uz najbolju novu produkciju. Sirup je savršen klub za intimnu atmosferu, stoga vas očekujemo na putu u svijet gdje su riječi suvišne, a ljudi samo plešu sa zatvorenim očima i smiješkom na licu. La La Land... Kažu da je tamo najbolje!

Start 00:00
Entry: 20kn

02.05.2013. 15:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh