« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
PARTY

Aquarius Funhouse Kič party 9. veljače

Misliš da ćeš izgledati čudno ako se pojaviš u šljokicama, s polucilindrom na glavi ili u tregericama za "prosječnog" 250-kilaša?

Sjajna zabava u subotu
Sjajna zabava u subotu (Aquarius)
Više o

Aquarius

,

maškare

,

Funhouse

Tko je ikad bio na Funhouse: Kič eventu do sad, znati će o čemu se tu radi, ali ovoga puta u XXL izdanju. - Što to znači? E pa, dragi naši, to znači da ovog puta OBAVEZNO pretjerajte s kič-kič-kič kombinacijama.

Misliš da ćeš izgledati čudno ako se pojaviš u šljokicama, s polucilindrom na glavi ili u tregericama za "prosječnog" 250-kilaša s frendicom u njima kako izvodite ples sijamskih blizanki dok pokušavate naručiti rakiju za zagrijavanje? - Eeek! Wrong! Dapače, izgledat ćeš bedasto ako se upravo takav ili takva NE pojaviš u ovoj apsolutno ludoj večeri. Bedasto!? - Ma, postani i anđeo (po mogućnosti onaj iz kataloga "Victoria's Secret"), vrag, whateva'!! Samo ne dopusti da ti vikend prođe dosadno, a u Aquariusu s Funhouse ekipom, to je nemoguće. Nemoj ni sebi dopustiti da budeš dosadan ili dosadna. Zamaskiraj se, iskičaj od glave do pete i doleti u subotu na najluđi event, ma SHOW u gradu.

Carneval house ili vam aktualnu svjetsku produkciju i ove subote u duhu maškara i teme nam "KIČ-a" predstavlja ni manje, ni više nego maestro, voditelj ceremonije, pa nazovimo ga i "fašnik" - Martyn Negro.

Maskirajte se, a i u špici večeri zagrijte i masakrirajte cugom koju svi dobro znamo i volimo - rakija za samo 10 kn grije i srca, i grla i nepca, a bome i atmosferu ovog posebnog, razuzdanog "bala".


07.02.2013. 04:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh