« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

5 pravila za upoznavanje "one prave"

U potrazi ste za djevojkom s kojom biste mogli ostvariti dugu i kvalitetnu vezu, ali obično završite na spoju s onom koja uopće ne odgovara vašim očekivanjima?

Kako pronaći pravu?
Kako pronaći pravu? (Dreamstime)
Više o

prvi spoj

,

savjeti

,

upoznavanje

,

spoj

Prava žena rijetko je savršena žena, jer kriteriji koje muškarci postavljaju nisu baš izbalansirani kako treba, pa ako ste bili dovoljno pametni i odustali od savršenog izbora, evo savjeta kako upoznati - onu pravu.

Birajte mjesto upoznavanja - nemojte ići uvijek na ista mjesta, gledati ista lica i žaliti se frendovima, razmislite malo o karakteristikama žene koju biste željeli upoznati i procijenite na kojim bi se mjestima mogla zateći.

Ignorirajte sitnice - nešto vam je zasmetalo na prvom spoju, neki tik koji potencijalna partnerica ima pa sad u njemu tražite problem? Hmmm

Izbjegavajte žene bez prijateljica - samo malo, mislite si vi, jesu li ovi ludi? Pa frendice samo smetaju, kvare mi mojo ... pogrešno! Žena koja nema prijateljica je crvena zastavica visoko u zraku, jer zašto ih nema?

Korigirajte kriterije - razmislite još jednom dobro kakvu ženu tražite i što želite pronaći u njoj, pa onda procijenite koliko je realno i objektivna da a) takva žena uopće postoji i b) da bude zainteresirana za vas. Pogađamo - nije baš objektivno?! OK, onda shvatite što su snovi, a što realna mogućnost i krenite ispočetka.

Za kraj, najluđi savjet - družite se sa ženama koje odgovaraju kriterijima, ali ne žele vezu - i opet, pitanje zašto ... e pa zato što će takve žene najčešće imati poznanice i prijateljice koje također odgovaraju vašim kriterijima, pa možda neka od njih bude zainteresirana.

Sve u svemu, mućnite malo glavom i sve će biti u redu, a ako i dalje nemate uspjeha, inspiraciju mogu dati ljubavni romani poput, recimo, Pogodbe - sjajnog romana poznate autorice Elle Kennedy.

27.08.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh