Metro-portal.hr

objavljeno 27.08.2016. 20:01:00
SAVJETI

5 pravila za upoznavanje "one prave"

U potrazi ste za djevojkom s kojom biste mogli ostvariti dugu i kvalitetnu vezu, ali obično završite na spoju s onom koja uopće ne odgovara vašim očekivanjima?

Kako pronaći pravu?
Kako pronaći pravu? (Dreamstime)

Prava žena rijetko je savršena žena, jer kriteriji koje muškarci postavljaju nisu baš izbalansirani kako treba, pa ako ste bili dovoljno pametni i odustali od savršenog izbora, evo savjeta kako upoznati - onu pravu.

Birajte mjesto upoznavanja - nemojte ići uvijek na ista mjesta, gledati ista lica i žaliti se frendovima, razmislite malo o karakteristikama žene koju biste željeli upoznati i procijenite na kojim bi se mjestima mogla zateći.

Ignorirajte sitnice - nešto vam je zasmetalo na prvom spoju, neki tik koji potencijalna partnerica ima pa sad u njemu tražite problem? Hmmm

Izbjegavajte žene bez prijateljica - samo malo, mislite si vi, jesu li ovi ludi? Pa frendice samo smetaju, kvare mi mojo ... pogrešno! Žena koja nema prijateljica je crvena zastavica visoko u zraku, jer zašto ih nema?

Korigirajte kriterije - razmislite još jednom dobro kakvu ženu tražite i što želite pronaći u njoj, pa onda procijenite koliko je realno i objektivna da a) takva žena uopće postoji i b) da bude zainteresirana za vas. Pogađamo - nije baš objektivno?! OK, onda shvatite što su snovi, a što realna mogućnost i krenite ispočetka.

Za kraj, najluđi savjet - družite se sa ženama koje odgovaraju kriterijima, ali ne žele vezu - i opet, pitanje zašto ... e pa zato što će takve žene najčešće imati poznanice i prijateljice koje također odgovaraju vašim kriterijima, pa možda neka od njih bude zainteresirana.

Sve u svemu, mućnite malo glavom i sve će biti u redu, a ako i dalje nemate uspjeha, inspiraciju mogu dati ljubavni romani poput, recimo, Pogodbe - sjajnog romana poznate autorice Elle Kennedy.

27.08.2016. 20:01:00
http://metro-portal.hr/5-pravila-za-upoznavanje-one-prave/99819/