« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
EHH ...

5 najvećih gluposti koje muškarci rade

Muškarci neke stvari, izgleda, neće naučiti ma koliko civilizacija napredovala i žene postajale sve ravnopravnije, pa evo Top 5 muških bisera

Nemojte se čuditi ako vam zalijepi jednu ...
Nemojte se čuditi ako vam zalijepi jednu ... (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

gluposti

,

pogreške

,

prigovaranje

,

prevelika stražnjica

,

zaboravljanje godišnjica

Muškarci kao da su cijepljeni od učenja, barem kad su u pitanju veze, jer konstantno ponavljaju iste pogreške i rade gluposti koje žene jednostavno ne mogu smisliti.

Istraživanje kaže sljedeće - najveća muška glupost koja je dobila 52 posto glasova žena je glasno razmišljanje muškarca o tome kako je stražnjica njegove drage postala prevelika. Iako je Kim Kardashian s Jennifer Lopez napravila malo čudo za percepciju velikih stražnjica, ženama to i dalje nije drago čuti.

Klasik je na drugom mjestu - zaboravljanje važnih datuma u zajedničkom životu, što je potpuno nesnosno za 19 posto žena. 

Još jedan klasik stigao je na treće mjesto - 15 posto žena dobiva slomove živaca jer njihov dragi ne primjećuje novu frizuru, ma koliko ona bila različita od prijašnje.

Četvrto mjesto zauzelo je prigovaranje na obrok, što će 11 posto žena smatrati snažnim udarom na bračnu sreću (naročito ako u razgovoru iskrsne famozna fraza "moja mama to kuha bolje/drugačije).

Na kraju je, na sreću ljudi kojima je to zaštitini znak, s tek tri posto glasova žena nemogućnost muškarca da stvarno pronađe pravi put ...

25.01.2016. 21:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh