« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
HMM :)

Kakva žena nikad neće prevariti partnera?

Pitanje iz naslova svaki si je muškarac postavio barem jednom u životu kad je posumnjao u vjernost svoje drage, a većina ih ne zna da odgovor drže u svojim rukama

Vjernost ovisi o ... zadovoljstvu
Vjernost ovisi o ... zadovoljstvu (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

vjernost

Muškarci nisu baš uvijek vjerni, no žele da njihove partnerice budu. No, kako to postići? Odgovor je i više nego jednostavan - učinite svoju dragu zadovoljnom.

Naime, nekoliko je istraživanja pokazalo da žene koje su zadovoljne u vezi ne razmišljaju o prevari, štoviše, čak i kod zgodnih i dobrih muškaraca traže i vide samo njihove negativne osobine, dok ih pozitivne uopće ne zanimaju.

Zanimljivo istraživanje potvrdilo je to eksperimentom - žene su ocjenjivale atraktivne muškarce na fotografijama na kojima su oni bili prikazani u raznim eksperimentima. Nakon toga su ocjenjivale svoje zadovoljstvo vezom, a rezultati su pokazali upravo gore navedeno.

Sve žene koje su izjavile da su vrlo zadovoljne u svojoj vezi našle su manu ama baš svakom muškarcu na fotografijama.

S druge strane, one koje su bile nezadovoljne svojom vezom itekako su primjećivale sve dobre strane muškaraca na fotografijama, pokazujući da bi svoje trenutne partnere rado zamijenile.

Stoga, dečki, stvar je jednostavna - usrećite svoju dragu i neka bude zadovoljna u vezi, i vama će biti bolje.

27.01.2016. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh