« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
EHH ...

Mitovi o muškarcima koji su lažni

Mitova ima dovoljno o jednom i drugom spolu da se ispuni cijeli internet, no ovdje ćemo se koncentrirati na neke laži o muškarcima u koje dobar dio žena i dalje vjeruje

Ovo su čiste laži
Ovo su čiste laži (Shutterstock)
Više o

laži

,

muškarci

,

mitovi

Muškarci su rijetko misteriozni kao žene, no i uz njih se vežu neki mitovi u koje ne bi trebalo vjerovati iz jednostavnog razloga - radi se o lažima.

Recimo, muškarci jesu lovci, no više zato što se to od njih očekuje nego što je to njihova istinska želja. Za muškarca nema stresnije situacije od prilaženja nepoznatoj ženi, jer riskira odbijanje i poniženje, pa bi se većina njih najradije mijenjala sa ženama za tu nezahvalnu ulogu.

Strah muškaraca od neovisnih žena u stvarnosti - ne postoji, naročito ako je muškarac mlađi od 40 godina i ima dovoljno samopouzdanja. Tada će mu takva žena imponirati više nego bilo koja druga i napravit će sve da je osvoji.

Tek toliko da znate, muškarci ne vole iznenađenja. Da, drago im je kad ih zavodite seksi odjećom ili donjim rubljem, no oni uvijek, ali uvijek najviše vole golo tijelo.

Mit su i priče o muško-ženskim prijateljstvima, jer će muškarac, prije ili kasnije, poželjeti spavati sa ženom s kojom se druži. Prijateljstvo i strast jako se teško odvajaju u muškom mozgu, a kako već postoji očita mentalna privlačnost, samo je pitanje vremena kad će se pojaviti i fizička

Za kraj - nije istina da vas muškarac neće poštovati ako s njim spavate već na prvom spoju. Njima je važno da dođe do toga, a čekanje će ih samo otjerati dalje.

21.01.2016. 21:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh