« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
ZMIJA

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2018. godinu Psa

Izuzetno je važno ovu dobru godinu iskoristiti za jačanje samopouzdanja i općenito rad na sebi kako biste izbrusili svoj um, stekli nova znanja, a time i sigurnost u odnosima s drugim ljudima

Zmija - godišnji horoskop za godinu Psa
Zmija - godišnji horoskop za godinu Psa (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

2018.

,

godina Psa

,

zmija godišnji horoskop 2018

Kineski horoskop za znak Zmije kaže da će pripadnici ovoga znaka u godini Psa morati izbjegavati pokazati svoju nesigurnost, jer će biti u stalnom strahu od neke vrste gubitka - novca, posla ili statusa, svejedno.

Stoga je izuzetno važno ovu dobru godinu iskoristiti za jačanje samopouzdanja i općenito rad na sebi kako biste izbrusili svoj um, stekli nova znanja, a time i sigurnost u odnosima s drugim ljudima.

Godina Psa idealna je za pronalaženje zajedničkog jezika s ljudima s kojima se do sada niste slagali, a život vas je stavio u situaciju da na neki način ovisite jedni o drugima, kao što su primjerice kolege s posla.

Usredotočite se na dobre strane posla koji radite, pa će posljedično stići i dobre vijesti poput napredovanja, a vrlo je izgledno da će oni kojima trenutni posao ne odgovara pronaći novi i bolji u svim aspektima - od međuljudskih odnosa do plaće.

Godina Psa Zmijama je dobro aspektirana na ljubavnom polju, pa će tako slobodne Zmije pronaći partnera, a oni koji se još nisu odlučili za brak - sad vam je pravo vrijeme. No, istovremeno će zauzete Zmije biti sklone avanturama, pa moraju dobro pripaziti da ne ugroze vezu koju imaju zbog jedne ili više noći lude strasti.

Krhko zdravlje moglo bi vam smetati, pa možete odmah na početku otići liječniku provjeriti koliko štete vam je nanio stres kojem ste izloženi.

Provjerite što vas očekuje u godini Psa
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2018.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

15.02.2018. 15:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh