« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
ZMAJ

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2018. godinu Psa

Posao će donositi više pritiska nego inače, no uspješno ćete ga istrpjeti imajući u vidu krajnji cilj koji ste si postavili za ovu godinu

Zmaj - kineski horoskop za godinu Psa
Zmaj - kineski horoskop za godinu Psa (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

2018.

,

godina Psa

,

zmaj godišnji kineski horoskop

Zmaj u kineskom horoskopu će u godini Psa uživati, ma kako to na prvu zvučalo nemoguće - sve će im ići od ruke, čak i one stvari koje su do sada redovito propadale. Stoga, savjet godine je - iskoristite svoje prilike za napredak, rijetko se pružaju ovakve.

Ipak, da ne bi sve zvučalo previše blistavo, jedno upozorenje - važno je ne zaletavati se u poslovne poduhvate, a i ljubavne veze, bez promišljanja i naglo, planiranje je od ključnog značaja za uspjeh u ovoj godini.

Posao će donositi više pritiska nego inače, no uspješno ćete ga istrpjeti imajući u vidu krajnji cilj koji ste si postavili za ovu godinu. Bez obzira na sve pozitivne aspekte koje nosi godina Psa, visoko rizične poslove zaobilazite u širokom luku, baš kao i igre na sreću koje vam neće donijeti ništa dobra.

Slobodni Zmajevi mogu ovu godinu iskoristiti za početak zajedničkog života s partnerom kojeg upoznaju tijekom godine, dok će Zmajevima u braku biti najpametnije poboljšati komunikaciju.

Loša prehrana, nezdrav život i poroci ove su godine izuzetno loše aspektirani, pa napravite sve što je u vašoj moći kako biste ih se odrekli.

 

Provjerite što vas očekuje u godini Psa
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2018.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

15.02.2018. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh