« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
PAS

Pas - godišnji kineski horoskop za 2018. godinu Psa

Kao i ostali znakovi kad dođe njihova godina, Psi će imati prilično zahtjevan period u privatnom i poslovnom životu koji moraju prevladati

Pas - godišnji horoskop za godinu Psa
Pas - godišnji horoskop za godinu Psa (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

2018.

,

godina Psa

,

pas godišnji kineski horoskop 2018

Kineski horoskop za znak Psa kaže da će pripadnici ovoga znaka u godini Psa, kao i ostali znakovi kad dođe njihova godina, imati prilično zahtjevan period u privatnom i poslovnom životu koji moraju prevladati.

Najteže će ove godine biti postići ravnotežu između privatnog i poslovnog života jer će cijela priča biti obrnuto proporcionalna - ako neće biti problema na poslu, možete ih očekivati kod kuće, tako da mira jednostavno neće biti cijele godine.

Bliske osobe ove godine nemojte uzimati za suradnike ni u kakvim poduhvatima, jednostavno postavite granice koje ne smijete prijeći niti vi niti oni -  u suprotnom se može dogoditi prava katastrofa jer ćete ili izgubiti posao ili prijatelja, a i jedno i drugo vam je ove godine vrlo dragocjeno. Stoga, izleta u nepoznato ne smije biti, a naročito zaboravite na ideju o promjeni posla jer će se sve "nevjerojatne prilike" pokazati kao - fake news.

Sloboni Psi ne mogu računati na neki poseban uspjeh u pronalaženju stalnog partnera, pa se pomirite s pokojom avanturom i strpite se do sljedeće godine koja je bitno bolje aspektirana u tom smislu.

Psi u stabilnim vezama i braku mogu očekivati lagane tenzije u bilo kojem trenutku, tako da je vrlo važno biti pun razumijevanja za partnera i njegove/njezine potrebe.

Zdravlje će, ako već ništa drugo, biti prilično dobro tijekom cijele godine, jedino trebate biti izuzetno oprezni u prometu - kako vam je stalno neki problem na umu, gubitak koncentracije za volanom može biti koban.

Provjerite što vas očekuje u godini Psa
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2018.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

15.02.2018. 17:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh