« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
ŠTAKOR

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2018. godinu Psa

Štakori će najbolje postupiti ako se posvete učenju, napredovanju i razvijanju novih vještina za godine koje dolaze

Štakor - godišnji horoskop za godinu Psa
Štakor - godišnji horoskop za godinu Psa (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

2018.

,

godina Psa

,

Štakor godišnji kineski horoskop 2018.

Kineski horoskop za znak Štakora kaže da će pripadnici ovoga znaka u godini Psa najbolje postupiti ako se posvete učenju, napredovanju i razvijanju novih vještina za godine koje dolaze.

Temelje za budučnost treba postaviti kako treba, čvrste i solidne, stoga se bacite na dobivanje certifikata i diploma od kojih ćete imati koristi - u ovom se trenutku možda mogu činiti kao zanimljiv hobi, no uskoro bi mogli početi donositi značajna financijska sredstava. 

Financije su škakljiv dio života ove godine, jer dotok novca nije pretjerano velik niti siguran, a postoji prilična mogućnost problema na poslu koji bi čak mogli uzrokovati i otkaz. Upravo iz tog razloga trebate prihvatiti svaki honorarni posao koji vam se nudi kako biste popunili svoj prilično tanak budžet. Takav pristup će se do kraja godine itekako isplatiti, stoga ne žalite ni vremena ni truda.

Slobodni Štakori ovu godinu mogu iskoristiti za pronalazak stalnog partnera jer su svi pokazatelji za to odlični, no ne smiju se uplašiti i povući u zadnji trenutak.

Štakori u vezama ili braku ove godine ne smiju zanemariti partnera i trebaju mu/joj posvetiti puno više pažnje nego inače kako bi nadoknadili sve propuste u proteklim godinama.

Što se tiče zdravlja, možete biti relativno mirni - osim tu i tamo kakve prehlade neće biti značajnijih problema.

Provjerite što vas očekuje u godini Psa
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2018.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

15.02.2018. 18:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh