« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
ZEC

Zec (mačka) - godišnji kineski horoskop za 2018. godinu Psa

Dobit ćete svu potrebnu podršku od svoje okoline kako bi napravili promjene u svom životu koje planirate već neko vrijeme

Zec/mačka - godišnji horoskop za godinu Psa
Zec/mačka - godišnji horoskop za godinu Psa (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

2018.

,

godina Psa

,

zec godišnji kineski horoskop 2018.

Kineski horoskop za znak Zeca (Mačke) kaže da će pripadnici ovoga znaka u godini Psa dobiti svu potrebnu podršku od svoje okoline kako bi napravili promjene u svom životu koje planiraju već neko vrijeme. 

Ukratko, prijatelji i bliski ljudi ove će vam godine značiti sve - ako će vam trebati novi posao, pronaći će vam ga, ako ćete trebati rame za plakanje, bit će tu za vas... a na vama je da im vratite istom mjerom i ne zanemarujete ih.

Poslovne prilike bit će kao prilično valovito more, jedan ćete dan biti na vrhu svijeta s genijalnim pogledom oko sebe, a već sljedeći ćete se osjećati kao da ste upali u golemu rupu bez dna na koju će se upravo srušiti cijeli svemir.

Ovakva situacija sigurno neće dobro utjecati na zdravlje zbog nevjerojatne količine stresa kojoj ćete biti izloženi, pa pod hitno pronađite neki ispušni ventil tipa trčanja, a ne bi bilo zgorega dan započinjati jogom ili meditacijom - vjerovali vi u to ili ne, smirit će vam um i dati mogućnost jasnog razmišljanja u škakljivim situacijama.

Slobodni Zečevi trebaju prestati tražiti mane u potencijalnim partnerima i koncentrirati se na pozitivne osobine koje ih privlače, jer u suprotnom opterećuju sve oko sebe fobijama od vezivanja. Prevedeno, malo više tolerancije ne bi škodilo...

Zečevi u stabilnim vezama mogli bi početkom godine imati male probleme u odnosima s partnerom, no oni će se do kraja godine izgladiti bez velike muke i truda.

Pripazite u proljeće, mogle bi vas napasti alergije koje do sada niste imali.

Provjerite što vas očekuje u godini Psa
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2018.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

15.02.2018. 17:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh