« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
KONJ

Konj - godišnji kineski horoskop za 2018. godinu Psa

Aspekti pokazuju kako bi Konji ove godine mogli zaraditi ozbiljan novac, no samo u slučaju da se oslone na savjete starijih ili iskusnijih od sebe i povuku prave poslovne poteze u pravo vrijeme

Konj - kineski horoskop za godinu Psa
Konj - kineski horoskop za godinu Psa (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

2018.

,

godina Psa

,

konj kineski horoskop 2018

Kineski horoskop za znak Konja kaže da  će pripadnici ovoga znaka u godini Psa dobivati podršku za sve što rade sa svih strana - od prijatelja i porodice do kolega i suradnika, svi će vam biti na raspolaganju i pomoći vam u napredovanju.

Nije ni čudo da aspekti pokazuju kako bi Konji ove godine mogli zaraditi ozbiljan novac, no samo u slučaju da se oslone na savjete starijih ili iskusnijih od sebe i povuku prave poslovne poteze u pravo vrijeme - kao što je primjerice započinjanje novog posla ili promjene karijere.

Konji u dugim vezama ili braku trebaju se osloboditi i potpuno osloniti na partnera koji jedva čeka priliku da im pomogne, pa nemojte biti sramežljivi - potražite savjet i dobit ćete ga, i to upravo onaj kakav vam treba. Na taj ćete način i ojačati odnos, naročito ako dozvolite sebi da pokažete osjećaje. Slobodni Konji mogu se lako iznenaditi pronalaskom partnera u svojoj blizini, u krugu prijatelja s kojima se već dugo druže.

Godina Psa odlično je aspektirana za putovanja, stoga nemojte oklijevati - iskoristite svaku priliku da malo protegnete noge što dalje od mjesta stanovanja.

Stres vam je glavni neprijatelj ove godine, tako da je vrijeme da pronađete ispušni ventil i prestanete gurati svoje negativne osjećaje sve dublje i dublje, mogli bi se izroditi u neku neželjenu bolest.

Provjerite što vas očekuje u godini Psa
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2018.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

15.02.2018. 16:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh