« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
MAJMUN

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2018. godinu Psa

Neće vam baš sve ići lako od ruke kao što ste navikli, što će posljedično smanjiti bezbrižnost koja vam je najvažnija u životu

Majmun - godišnji horoskop za godinu Psa
Majmun - godišnji horoskop za godinu Psa (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

2018.

,

godina Psa

,

majmun godišnji kineski horoskop 2018.

Kineski horoskop za znak Majmuna kaže da će pripadnici ovoga znaka u godini Psa imati malo više izazova nego u protekloj godini Pijetla - neće im baš sve ići lako od ruke kao što su navikli, što će posljedično smanjiti bezbrižnost koja im je najvažnija u životu.

Opuštenost je pojam na koji ove godine Majmuni mogu mirno zaboraviti, jer će se za sve morati potruditi puno više nego inače, a naročito teško će im padati potreba za štednjom - novac neće pritjecati u željenim količinama, što znači da ćete morati promijeniti neke navike koje bi se mogle nazvati lagano raskalašenima.

Odgovornost je riječ koja vam je inače strana, no morat ćete naučiti njeno puno značenje jer ćete jedino na taj način izbjeći neugodnosti na poslu i doći do željenog napretka - ako vam ponude poslovni put, shvatite to ne kao gnjavažu već kao priliku za napredovanje ili promjenu posla za bolji.

Slobodni Majmuni ove će godine imati veliki promet, ali malu zaradu - smanjite očekivanja na minimum, šanse za pronalazak partnera koji će zadovoljiti vaše kriterije gotovo da su ravne nuli, pa se posvetite avanturama.

Majmuni u stabilnim vezama i braku imat će problema zbog jedne jedine stvari - novca, a to se može riješiti jedino već spomenutim smanjivanjem prohtjeva.

No, jedna stvar će biti savršena - zdravlje, pa uživajte u tome!

Provjerite što vas očekuje u godini Psa
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2018.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

15.02.2018. 17:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh