« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PRIPAZITE

Zima deblja, pripazite na liniju

Zima donosi višak kilograma kod više od polovice žena i trećine muškaraca, a da se te dvije-tri dodatne kile neće ni primjetiti, osim na vagi

Zima donosi višak kilograma
Zima donosi višak kilograma (Arhiva)
Više o

žene

,

zima

,

višak kilograma

,

debljanje

,

muškarci

Zima donosi kilograme koje najčešće ni ne primjećujemo dok ne stanemo na vagu, jer nam zimska garderoba bolje skriva tijelo i ne mislimo da bi trebali nešto poduzeti po tom pitanju sve do prvih zraka proljetnog sunca.

>> Pet komada odjeće koje će sakriti blagdanski višak kilograma >>

No, ako mislite da ste jedini kojima se to događa, gadno se varate - istraživanje je pokazalo da čak 60 posto žena zimi zaradi dva do tri kilograma viška, dok je kod muškaraca ta brojka gotovo dvostruko manja - trećina će u proljeće imati višak.

>> Namirnice koje će vas ugrijati tijekom zime >>

Opuštanje nakon ljeta i jesenske delicije počinju načinjati dobru liniju istesanu prije ljeta, a zimsko vrijeme i blagdani samo dodaju nekoliko kilograma, pa ne čudi da su najpopularnije upravo postblagdanske dijete.

>> Zdrav duh u zdravom tijelu tijekom zime >>

Zimi će više od polovice ljudi koji redovito vježbaju to zapustiti i ubaciti se u potpuno sjedilački način života. Kad se tome doda teška zimska hrana ... rezultat je dijeta čim malo zatopli.

19.11.2014. 13:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh