Metro-portal.hr

objavljeno 19.11.2014. 13:25:00
PRIPAZITE

Zima deblja, pripazite na liniju

Zima donosi višak kilograma kod više od polovice žena i trećine muškaraca, a da se te dvije-tri dodatne kile neće ni primjetiti, osim na vagi

Zima donosi višak kilograma
Zima donosi višak kilograma (Arhiva)

Zima donosi kilograme koje najčešće ni ne primjećujemo dok ne stanemo na vagu, jer nam zimska garderoba bolje skriva tijelo i ne mislimo da bi trebali nešto poduzeti po tom pitanju sve do prvih zraka proljetnog sunca.

>> Pet komada odjeće koje će sakriti blagdanski višak kilograma >>

No, ako mislite da ste jedini kojima se to događa, gadno se varate - istraživanje je pokazalo da čak 60 posto žena zimi zaradi dva do tri kilograma viška, dok je kod muškaraca ta brojka gotovo dvostruko manja - trećina će u proljeće imati višak.

>> Namirnice koje će vas ugrijati tijekom zime >>

Opuštanje nakon ljeta i jesenske delicije počinju načinjati dobru liniju istesanu prije ljeta, a zimsko vrijeme i blagdani samo dodaju nekoliko kilograma, pa ne čudi da su najpopularnije upravo postblagdanske dijete.

>> Zdrav duh u zdravom tijelu tijekom zime >>

Zimi će više od polovice ljudi koji redovito vježbaju to zapustiti i ubaciti se u potpuno sjedilački način života. Kad se tome doda teška zimska hrana ... rezultat je dijeta čim malo zatopli.

19.11.2014. 13:25:00
http://metro-portal.hr/zima-deblja-pripazite-na-liniju/88512/