« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
OPA!

Ženu ćete najlakše osvojiti na sunčan dan

Sunčani dani pravo su vrijeme za lov na novu partnericu, a dobro bi bilo i da je umjereno toplo, kaže istraživanje

Za ovakav ulet treba vam puno sunca
Za ovakav ulet treba vam puno sunca (Dreamstime)
Više o

najbolji uleti

,

upucavanje

,

osvajanje žena

,

privlačni muškarci

Zimska depresija nikako da prođe, štoviše, svako malo se pojača s promjenom vremena. U slučaju da to pokušavate promijeniti pronalaskom nove osobe koja bi vam razvedrila dane, ipak ćete malo pričekati dok sunce ne zasja jače.

Istraživanje je pokazalo da su žene puno raspoloženije za flert i davanje telefonskih brojeva strancima za sunčanog dana. Francuski istraživači koji su provodili istraživanje poslali su na cestu grupicu zgodnih muškaraca koji su trebali zavoditi žene u prolazu tijekom svibnja i lipnja u dva primorska grada.

Dani su bili blagi, s temperaturom između 18 i 22 stupnja, no jedni su bili sunčani, a drugi oblačni. Njih petorica su se rastrčali obalom, prilazeći ženama, izgovarajući samo par rečenica u kojima su se predstavili, komplimentirali izgled žene i zamolili je za broj telefona kako bi je mogli kasnije nazvati. Trebali su se osmjehnuti i čekati odgovor desetak sekundi.

Za sunčanih dana bili su bitno uspješniji jer su uspjeli dobiti brojeve više od petine žena, dok je za oblačnih dana postotak bio manji, niti 14 posto žena.

Znači, morat ćete ipak malo pričekati ...

02.02.2013. 09:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh