« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
DRAGA, ALI ...

Što muškarcima najviše smeta kod žena?

Muškarci često međusobno izmjenjuju prigovore na svoje bolje polovice

Što muškarci najviše zamjeraju ženama
Što muškarci najviše zamjeraju ženama (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

prigovori

Svi znamo onu mitsku scenu kad muškarci nakon sporta na pivici ili na placu na kavici i kratkom počnu prigovarati o ponašanju svoje bolje polovice. Kako takvi prigovori najčešće i ostaju tamo, a rijetko se verbaliziraju u normalnom razgovoru, nije loše znati koji su uobičajeni prigovori. 

Za početak, uobičajeno prigovaranje zbog shoppinga. Velik dio muškaraca smatra žene ovisnicama o shoppingu, a naročito im smeta kad glume vješalicu dok njihova draga isprobava raznoraznu odjeću koju ne namjerava kupiti.

Impulzivno trošenje novca je na drugom mjestu, kao još jedan urbani mit koji vrijedi raskrinkati. Jer, kad muško kupi novu bušilicu, ona mu je nužno trebala za izbušiti jednu rupu i gotovo, no kad žena kupi nešto što ne nosi svaki dan, počinje prigovaranje.

Zahtjevnost je treća na listi prigovora, jer muškarcima nije jasno kako žene imaju snage pričati o nekim stvarima koje njih uopće ne zanimaju.

Prema muškarcima, spremanje za izlazak je jednostavan posao na koji žene troše puno previše vremena. Muškarcima je dovoljno da im odjeća bude čista, a ženski način razmišljanja o tome jednostavno ne mogu prihvatiti.

Jednaka je priča sa pospremanjem kuće, gdje, po muškom pogledu na svijet, žene definitivno pretjeruju bez ikakvog razloga. 

Uz sve navedeno, prigovara se i zbog vremena koje žene troše na, prema muškom mišljenju, minorne odluke, na prigovaranju muškarcima zbog svega što im se ne sviđa, okolišanju u ukazivanju na probleme umjesto da se kaže ravno u glavu, te zbog toga što se prečesto izvlače na to da su žene pa, eto, nešto ne mogu.

Sve u svemu, prigovora ima prilično, no, kako smo već spomenuli, ostaju lebdjeti u zraku i može ih se naslutiti samo po nekim sitnicama poput kolutanja očima, puhanju i sličnom. Preporuka? Čim vam nešto zasmeta, recite odmah ... ne dečkima, nego ženi ili curi. Manje ćete se živcirati.


 

31.01.2013. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh